مقاله بررسی کارائی الیاف نانو بیو پلی الکترولیت کیتوزان در حذف توام میکروارگانیسم ها و لکه های نفتی از محیط های آبی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کارائی الیاف نانو بیو پلی الکترولیت کیتوزان در حذف توام میکروارگانیسم ها و لکه های نفتی از محیط های آبی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کارائی الیاف نانو بیو پلی الکترولیت کیتوزان در حذف توام میکروارگانیسم ها و لکه های نفتی از محیط های آبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کارائی الیاف نانو بیو پلی الکترولیت کیتوزان در حذف توام میکروارگانیسم ها و لکه های نفتی از محیط های آبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کارائی الیاف نانو بیو پلی الکترولیت کیتوزان در حذف توام میکروارگانیسم ها و لکه های نفتی از محیط های آبی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
مقدمه و اهمیت موضوع: از رایجترین روشهای امروزی برای حذف مواد جامد معلق و لکه های نفتی و روغنی (ترجیحا بمنظور استفاده بعنوان آب آشامیدنی) علاوه بر ته نشینی، روشهای انعقاد پیشرفته با Flash mixer هاست، که نتیجه آن تولید لخته هایی با سرعت تشکیل بالاست. در این بین نانو الیاف های کیتوزان به عنوان موادی برای ساخت محصولات نانو کامپوزیتی هیدروژل وجود دارند، که در نوع طبیعی آن (CNFs) با پلیمریزاسیون به قصد کاربرد پلی الکترولیتی زیست خواه، در کاهش یا خنثی سازی بار الکتریکی مواد معلق (پتانسیل زتا) نقش مهمی ایفا می کند.مواد و روشها: متاتارس (کیتوزان) بیوپلیمر زیست تخریب پذیر پیشرفته کاتیونی است که توسط فرآیند دی استیلاسیون از کیتین ضایعات سخت پوستانی همچون خرچنگ و میگو بدست می آید و توانایی ایجاد لخته ای مطلوب حتی بدون فیلتراسیون را در فرآیندهای انعقاد و لخته سازی دارد و بسته به مواد کمک منعقد کننده مصرفی کدورت را تا چند واحد کاهش می دهد. نتایج آزمایش جهت ارزیابی فنی – پایلوت انجام شده در pH حدود ۷/۸ نشان داد که در زمان ۱۰ تا ۴۵ دقیقه در مرحله اول با سرعت اختلاط سریع rpm120 در مدت ۶۰ ثانیه و سپس در مدت زمان باقی مانده با سرعت همزن rpm40 ته نشینی فلوکه ها انجام شد و سپس توسط دستگاه کدورت سنج مورد اندازه گیری قرار گرفت. نتایج و بحث: آزمایشات نشان داد که، نانو الیافهای کیتوزان رابطه ای مستحکم با پلی آکریل آمید ( PAM ) دارند. CNFs عامل رابط در سیستمهای هیدروژل شناخته می شود که با داشتن پیوند های کووالانسی و هیدروژنه در استحکام سازمان این بیوالیافها موثر است و حاصله از پراکنش در رطوبت زیاد و دمای بالا متبلور می شود. قدرت ذخیره سازی و فشردگی مدول نانوکامپوزیتهای هیدروژل بطور بارزی از سامانه های هیدروژل پلی آکریل آمید خالص با نسبت تورم (SR) کمتر ارزیابی می شود. جریان سیال تحت فشار بوده و به دو زیر شاخه میکروکانالیزه تقسیم میشود و این دو جریان مستقل هنگام خروج با همدیگر ترکیب می شوند و هر دو از سرعت برشی بالا و نیروی برخورد تقریبا مساوی برخوردار هستند.نتیجه گیری: در آینده ای نزدیک جهت حذف لکه های نفتی ایجاد شده در آبها از کیتوزان بهمراه مواد طبیعی دیگری که نقش هم افزایی دارند استفاده می شود. معمولا بعد از استفاده از کیتوزان به همراه مواد منعقد کننده قوی دیگر در نمونه های آبی رشد میکروارگانیزمها از جمله باکتری ها متوقف میشود و از سوی دیگر بکار بستن از آن بعنوان کمک منعقد کننده مقرون به صرفه است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.