مقاله کاربرد قارچهای میکوریز و سطوح مختلف فسفر بر صفات کمی گیاه نعناع فلفلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد قارچهای میکوریز و سطوح مختلف فسفر بر صفات کمی گیاه نعناع فلفلی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد قارچهای میکوریز و سطوح مختلف فسفر بر صفات کمی گیاه نعناع فلفلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد قارچهای میکوریز و سطوح مختلف فسفر بر صفات کمی گیاه نعناع فلفلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد قارچهای میکوریز و سطوح مختلف فسفر بر صفات کمی گیاه نعناع فلفلی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی تأثیر قارچهای میکوریز و همچنین مقایسه آن با سطوح مختلف فسفر بر صفات کمی گیاه نعناع فلفلی، آزمایشی در سال ۱۳۸۸ در منطقه شبستر صورت گرفت. در این آزمایش از تلقیح ریشه گیاه نعناع فلفلی با سه گونه قارچ میکوریز: Glomus versiforme و G.intraradices و G.etunicatum در دو نوع خاک استریل و غیراستریل استفاده گردید که به خاکاضافه شد. همچنین فسفر از منبع (KH(2)PO(4 در سه سطح ۰، ۷۵ و ۱۵۰ کیلوگرم در هکتار در سه تیمار در ۴ تکرار اجرا شد. نتایج نشان داد که کاربرد قارچهای میکوریز بر ارتفاع بوته، وزن تر بوته، وزن خشک نسبت به تیمارهای شاهد تأثیر معنی داری داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.