مقاله مقایسه فعالیت پاداکسایشی میوه تازه و خشک زرشک وحشی (Berberis integrrima) در حلال اتانولی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه فعالیت پاداکسایشی میوه تازه و خشک زرشک وحشی (Berberis integrrima) در حلال اتانولی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه فعالیت پاداکسایشی میوه تازه و خشک زرشک وحشی (Berberis integrrima) در حلال اتانولی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه فعالیت پاداکسایشی میوه تازه و خشک زرشک وحشی (Berberis integrrima) در حلال اتانولی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه فعالیت پاداکسایشی میوه تازه و خشک زرشک وحشی (Berberis integrrima) در حلال اتانولی :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
امروزه گیا هان دارویی به عنوان منابع طبیعی که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی هستند، مورد توجه محققین برای استفاده در سامانه های غذایی. وبیولوژیک قرار گرفته اند هدف : بررسی مقایسه ای مقدار ترکیبات فنلی، آنتوسیانینی و فلاونوییدی و قدرت احیای آهن به روش FRAP در عصاره اتانولی زرشک تازه و زرشک خشک جمع آوری شده ازمنطقه قمجغای واقع در شهر بیجار در استان کردستان می باشد. روش بررسی : در این مطالعه آزمایشگاهی اندازه گیری میزان ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی به روش اسپکتروفتومتری UV-Vis و میزان آنتوسیانین به روش تغییرات pH صورت گرفت. نتایج : بررسی عصاره های اتانولی زرشک تر و خشک نشان داد مقدار ترکیبا ت فنلی بر حسب گالیک اسید به ترتیب در زرشک تازه و زرشک خشک ۲۳/۸۲۴ و ۵۱/۴۸۵ میلی گرم بر گرم وزن خشک ، آنتوسیانین بر حسب سیانیدین ۳- گلوکوزید به ترتیب در زرشک تازه و زرشک خشک ۶/۵۲۶ و ۲/۴۰۰ میلی گرم برگرم وزن خشک و فلاونوئید به ترتیب درزرشک تازه و زرشک خشک ۱/۴۶۱ و ۱/۰۵۲ میلی گرم برگرم وزن خشک بود. قدرت احیاکنندگی به روش FRAP به ترتیب در زرشک تازه وزرشک خشک ۴/۹۱۱ و ۱۸/۱۵۶ بود. نتیجه گیری: نتایج نشان می دهد که میوه زرشک زر افشانی منبع خوبی برای فنل و فلاونوئید و نیز آنتوسیانین بوده بنابراین می توان از آن به عنوان یکمنبع گیاهی که دارای ترکیبات آنتی اکسیدانی است در صنایع غذا و دارو استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.