مقاله مقایسه فعالیت حشرهکشی اسانس گیاهان شوید (.Anethum graveolens L)، و مرزه، (Saturega hortensis L، روی حشرات کامل شپشه برنج ، (Sitophilus oryzae L. (Col: Curculionidae در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه فعالیت حشرهکشی اسانس گیاهان شوید (.Anethum graveolens L)، و مرزه، (Saturega hortensis L، روی حشرات کامل شپشه برنج ، (Sitophilus oryzae L. (Col: Curculionidae در شرایط آزمایشگاهی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه فعالیت حشرهکشی اسانس گیاهان شوید (.Anethum graveolens L)، و مرزه، (Saturega hortensis L، روی حشرات کامل شپشه برنج ، (Sitophilus oryzae L. (Col: Curculionidae در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه فعالیت حشرهکشی اسانس گیاهان شوید (.Anethum graveolens L)، و مرزه، (Saturega hortensis L، روی حشرات کامل شپشه برنج ، (Sitophilus oryzae L. (Col: Curculionidae در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه فعالیت حشرهکشی اسانس گیاهان شوید (.Anethum graveolens L)، و مرزه، (Saturega hortensis L، روی حشرات کامل شپشه برنج ، (Sitophilus oryzae L. (Col: Curculionidae در شرایط آزمایشگاهی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در جستجو برای دستیابی به روشی امن و با استفاده از مواد طبیعی برای کنترل آفات انباری، اثر حشرهکشی اسانس گیاهان شوید (.Anethum graveolens L) و مرزه (.Satureja hortensis L) روی حشرات کامل شپشه برنج (.Sitophilus oryzae L) مورد بررسی قرار گرفت. اسانس این گیاهان با استفاده از دستگاه کلونجر به روش تقطیر با آب استخراج شد. آزمایشات زیست سنجی در شرایط دمایی ۲±۲۷ درجه سلسیوس، رطوبت نسبی ۵±۶۵ درصد در تاریکی انجام شد. تیمارها در ۳ تکرار مورد بررسی قرار گرفتند. تعداد افراد مرده و زنده برای هر تکرار، ۲۴ ساعت پس از شروع اسانسدهی شمارش شد. نتایج آزمایش سمیت تنفسی اسانس نشان داد که با افزایش غلظت اسانسهای مذکور میزان مرگ و میر در این آفت افزایش می یابد. مقادیر (LC(50 برای اسانس گیاهان A.graveolens و S. hortensis به ترتیب ۳۱/۱۹ و ۷۶/۴۴ میکرولیتر بر لیتر هوا بود، که درصد تلفات بدست آمده حاکی از حساسیت بالای شپشه برنج نسبت به اسانس گیاه شوید در مقایسه با اسانس گیاه مرزه می باشد. با توجه به خاصیت حشره کشی این اسانسها روی شپشه برنج، استفاده از اسانس این گیاهان به عنوان یک حشرهکش کم خطر و یا به عنوان الگویی برای ساخت حشره کشهای جدید جهت کنترل این آفت انباری توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.