مقاله مطالعه خصوصیات رویشگاهی و ویژگی های اکولوژیک گونه Perovskia abrotanoides Karel در ارتفاعات هزار مسجد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه خصوصیات رویشگاهی و ویژگی های اکولوژیک گونه Perovskia abrotanoides Karel در ارتفاعات هزار مسجد دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه خصوصیات رویشگاهی و ویژگی های اکولوژیک گونه Perovskia abrotanoides Karel در ارتفاعات هزار مسجد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه خصوصیات رویشگاهی و ویژگی های اکولوژیک گونه Perovskia abrotanoides Karel در ارتفاعات هزار مسجد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه خصوصیات رویشگاهی و ویژگی های اکولوژیک گونه Perovskia abrotanoides Karel در ارتفاعات هزار مسجد :

تعداد صفحات:۲
چکیده:
علم اکولوژی به روابط متقابل بین موجودات زنده و محیط اطراف می پردازد. که در حقیقت علمی جامع و همه جانبه نگر است. گونه Perovskia abrotanoide از تیره نعناع می باشد که در شرق ایران، ترکمنستان، افعانستان، پاکستان، کشمیر،تین شان و تبت دیده می شود که محل رویش آن اغلب در دامنه ها، شیب کوه های سنگی، ریگزارهای خشک، چشمه ها، جویبارها و کف رودخانه ها می باشد. این گونه دارای مصارف زینتی و دارویی زیادی می باشد. از جمله خوصا داروییا ین گونه می توان به خاصیت ضد عفونی کنندگی، تقویت عمل ماهیچه قلب و تسکین دهنده سرفه اشاره نمود. منطقه مورد مطالع ارتفاعات هزار مسجد واقع در شمال شرق ایران قرار داشته که به صورت شمال غربی به جنوب شرقی در استان خراسان امتداد یافته است. بیشترین ارتفاع آن واقع در قله هزار مسجد با ۳۱۳۳ متر و کمترین آن ۶۰۰ متر ارتفاع از سطح دریا است. در این بررسی به مطالعه خصوصیات رویشگاهی و ویژگی های اکولوژیک گونه Perovskia abrotanoide پرداخته شده است. این ویژگی ها شامل پستی بلندی (ارتفاع، شیب و جهت جغرافیایی)، اقلیم، خاکشناسی و زمین شناسی منطقه رویشگاه های گونه بوده است. نتایج حاکی از بررسی های میدانی نشان دادند پراکنش این گونه در خاکهای اینسپتی سول مشاهده می شود. همچنین این گونه در دامنه ارتفاعی ۶۰۰ تا ۱۴۰۰ متر از سطح دریا دیده شد اگرچه در ارتفاعات بالاتر تا حدود ۱۸۰۰ متر نیز وجود داشته ولی مقدار آن قابل توجه نبوده است. از لحاظ طبقه بندی اقلیمی این گونه سازگار با اقلیم های نیمه خشک بیابانی سرد و خشک فرا سرد می باشد و بندرت در اقلیم های مرطوب مشاهده می شود. همچنین میانگین درجه حرارت در منطقه رویشگاه های این گ ونه ۱۳/۵ درجه سانتیگراد و میانگین سالانه بارندگی در حدود ۲۷۰ میلیمتر بوده است. این گونه در سازندهای تیرگان و شوریجه همچنین در دامنه های لسی فاقد سازند نیز رویش داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.