مقاله تاثیر سطوح مختلف شوری بر جوانه زنی بذور فلفل قلمی در محیط کشت این ویترو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر سطوح مختلف شوری بر جوانه زنی بذور فلفل قلمی در محیط کشت این ویترو دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سطوح مختلف شوری بر جوانه زنی بذور فلفل قلمی در محیط کشت این ویترو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح مختلف شوری بر جوانه زنی بذور فلفل قلمی در محیط کشت این ویترو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح مختلف شوری بر جوانه زنی بذور فلفل قلمی در محیط کشت این ویترو :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
شوری از مهمترین عوامل محدود کننده جوانه زنی در مناطق خشک و نیمه خشک جهان از جمله ایران می باشد. این مشکل در گیاهانی که با بذر تکثیر می شوند، به ویژه گیاهان حساس به شوری، بیشتر دیده می شود. به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف تنش شوری بر جوانه زنی بذور فلفل قلمی در محیط کشت این ویترو، آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با ۶ سطح شوری (صفر,۲۵,۵۰,۷۵,۱۰۰ و ۱۵۰ میلی مولار کلرید سدیم) و ۵ تکرار اجرا شد. نتایج نشان داد که با افزایش غلظت شوری تا ۷۵ میلی مولار، درصد جوانه زنی بذور فلفل قلمی کاهش یافت و سپس در غلظت ۱۰۰ میلی مولار به مقدار ناچیزی افزایش یافت. کمترین درصد جوانه زنی درتیمار ۱۵۰ میلی مولار مشاهده شد. بیشترین درصد جوانه زنی و درصد تجمعی جوانه زنی مربوط به تیمار شاهد بود. اختلاف معنی داریدر سرعت جوانه زنی بین تیمارها مشاهده نشد. همچنین درصد بذور نرمال با افزایش تنش شوری کاهش یافت به گونه ای که از تیمار ۷۵ میلی مولار به بالا، درصد بذور نرمال به صفر درصد رسید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.