مقاله تاثیر شوری بر فتوسنتز، میزان آبسیزیک اسید و بیان ژن های مربوطه در دو ژنوتیپ حساس و متحمل انگور (Vitis vinifera L.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر شوری بر فتوسنتز، میزان آبسیزیک اسید و بیان ژن های مربوطه در دو ژنوتیپ حساس و متحمل انگور (Vitis vinifera L.) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر شوری بر فتوسنتز، میزان آبسیزیک اسید و بیان ژن های مربوطه در دو ژنوتیپ حساس و متحمل انگور (Vitis vinifera L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر شوری بر فتوسنتز، میزان آبسیزیک اسید و بیان ژن های مربوطه در دو ژنوتیپ حساس و متحمل انگور (Vitis vinifera L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر شوری بر فتوسنتز، میزان آبسیزیک اسید و بیان ژن های مربوطه در دو ژنوتیپ حساس و متحمل انگور (Vitis vinifera L.) :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
اثر زمان های مختلف شوری بر میزان فتوسنتز، هدایت روزنه ای، تعرق، محتوای آبسیزیک اسید و بیان ژن های مربوطه در دو ژنوتیپ حساس (شیرازی) و متحمل (قره شانی) انگورVitis vinifera L.)بررسی شد. با گذشت زمان سرعت فتوسنتز، هدایت روزنه ای و تعرق تحت شوری کاهش پیدا کرد، میزان کاهش در ژنوتیپ قره شانی کمتر از شیرازی بود. برعکس میزان آبسیزیک اسید افزایش یافت و میزان این افزایش در ژنوتیپ شیرازی بیشتر از قره شانی بود. بیان ژن هایVvCPN و ۲۱ VvRIP1, VvP450 در برگ گیاهان شاهد و تحت تیمارmM NaCl50 با تکنیکRT-CRمطالعه شد. بیان ژن هایVvCPN و ۲۱ VvRIP1 تحت شوری افزایش یافت، بعد از ۲۴ ساعت شوری افزایش بیان این ژن ها در ژنوتیپ قره شانی به طور معنی داری (p< 0.05 بیشتر از شیرازی بود. بیان ژن VvP450با گذشت زمان در برگ شیرازی افزایش و در قره شانی کاهش یافت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.