مقاله تأثیر سالیسیلیک اسید بر فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدان کاتالاز و آسکوربات پراکسیداز درگیاه برنج (Oryza sativa L.) تحت تنش شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر سالیسیلیک اسید بر فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدان کاتالاز و آسکوربات پراکسیداز درگیاه برنج (Oryza sativa L.) تحت تنش شوری دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر سالیسیلیک اسید بر فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدان کاتالاز و آسکوربات پراکسیداز درگیاه برنج (Oryza sativa L.) تحت تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر سالیسیلیک اسید بر فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدان کاتالاز و آسکوربات پراکسیداز درگیاه برنج (Oryza sativa L.) تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر سالیسیلیک اسید بر فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدان کاتالاز و آسکوربات پراکسیداز درگیاه برنج (Oryza sativa L.) تحت تنش شوری :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
بهمنظور بررسی اثر اسید سالیسیلیک بر آنزیمهای آنتیاکسیدان کاتالاز و آسکوربات پراکسیداز در گیاه برنج تحت تنش شوری، پژوهشی در سال ۱۳۹۰ در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری بهصورت فاکتوریل و در قالب طرح پایهکاملاً تصادفی با سه تکرار انجام گرفت. تیمارهای آزمایش شامل سه سطح شوری (صفر، ۳۰ و ۶۰ میلیمولار ) و سه سطح محلولپاشی اسید سالیسیلیک در سه سطح (صفرو۰/۵و۱ میلیمولار) بو د. دو هفته پس از اعمال تیمار شوری و اسید سالیسیلیک، فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدان کاتالاز CAT) و آسکوربات پراکسیدازAPX)برگ اندازه گیری شد . نتایج تجزیه واریانس نشان داد اثر متقابل شوری و اسید سالیسیلیک بر فعالیت آنزیمهای مذکور در برگ اثر معنیداری در سطح یک درصد داشت. مطابق نتایج مقایسه میانگین، فعالیت این آنزیمها در شوری ۳۰ و ۶۰ میلیمولار افزایش یافت و اختلاف معنی- داری با تیمار شاهد داشته است. با توجه به نتایج به دست آمده میتوان نتیجه گرفت که اسید سالیسیلیک با تأثیر بر سیستم دفاع آنتیاکسیدانی گیاه سبب افزایش مقاومت گیاه برنج تحت تنش شوری میگردد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.