مقاله جمع آوری، احیاء و ارزیابی گونه های زراعی خانواده پیازیان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جمع آوری، احیاء و ارزیابی گونه های زراعی خانواده پیازیان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جمع آوری، احیاء و ارزیابی گونه های زراعی خانواده پیازیان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جمع آوری، احیاء و ارزیابی گونه های زراعی خانواده پیازیان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جمع آوری، احیاء و ارزیابی گونه های زراعی خانواده پیازیان :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
نظر به آسیب پذیری ذخایر ارزشمند ژنتیکی به ویژه نسبت به عوامل مزاحم و فرساینده ژنتیکی از جمله دام، زراعت و فرسایش آبی،ضرورت و اهمیت جمع آوری و شناسایی ژرم پلاسم منابع ژنتیکی توده های زراعی و خویشاوندان وحشی آنهاکه می تواند در جهتاهداف متخصصین اصلاح نباتات قرار گیرد، بیش از پیش آشکار می گردد. توسعه دانش مهندسی ژنتیک و امکان انتقال ژن های موردنظر از ژرم پلاسم گونه های وحشی به گونه های زراعی چشم انداز روشنی را در اصلاح و معرفی ارقام پرمحصول گشوده است. استانچهارمحال و بختیاری به لحاظ شرایط اقلیمی، توپوگرافی و خاک، رویشگاه گونه های متعدد گیاهی و از جمله غنی ترین منابع گونه هایزراعی و خویشاوندان وحشی آنها در کشور می باشد. متأسفانه دانش ما در خصوص خویشاوندان وحشی گونه های زراعی بسیار محدوداست. هم زمان فرسایش ژنتیکی نیز در بعضی از مناطق جهان و ایران به ویژه استان چهارمحال و بختیاری به طور هشدار دهنده ایافزایش یافته است. با توجه به تنوع ژنتیکی گونه های زراعی و فرسایش شدید و روز افزون ، این گونه ها در معرض نابودی می باشند. لذادلایل متعددی برای جمع آوری و احیاء گیاهان زراعی از جمله شناسایی، احیاء، طبقه بندی بتانیکی و نیز مطالعه تنوع ژنتیکی وحفاظت آنها وجود دارد.گونه های مهم خانواده پیازیان شامل پیاز، سیر، تره، تره فرنگی و پیازچه اهمیت فراوانی در تغذیه و ایجاداشتغال در بخش کشاورزی دارند. سطح زیر کشت پیاز و سیردر ایران بالغ بر ۶۰۰۰۰ هکتار می باشد. قدمت کشت و کار پیاز، سیر وتره در ایران بسیار طولانی است به طوری که مرکز تنوع اولیه آنها در ایران می باشد. این بررسی پنج ساله که در راستای وظایف بانک ژن می باشد، از سال ۱۳۸۴ شروع گردید. در سال اول با توجه به دستورالعمل های IPGRI نسبت به تقسیم بندی استان بر اساس نقشه پراکنش کشت و کار گیاهان این خانواده اقدام شد. با توجه به این تقسیم بندی طی سال های زراعی ۸۹-۱۳۸۴ از سطوح زراعی مناطق مختلف استان بازدید بعمل آمده و ۱۰ نمونه از توده های زراعی پیاز Allium cepa و ۹ نمونه تره Allium ampeloperasum var iranicum جمع آوری و به بانک ژن ملی گیاهی ایران ارسال گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.