مقاله بررسی اثرات آنتی باکتریال عصاره های اتانولی و متانولی سیاهدانه (Nigella sativa L. ) رشد یافته در دو اقلیم مختلف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات آنتی باکتریال عصاره های اتانولی و متانولی سیاهدانه (Nigella sativa L. ) رشد یافته در دو اقلیم مختلف دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات آنتی باکتریال عصاره های اتانولی و متانولی سیاهدانه (Nigella sativa L. ) رشد یافته در دو اقلیم مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات آنتی باکتریال عصاره های اتانولی و متانولی سیاهدانه (Nigella sativa L. ) رشد یافته در دو اقلیم مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات آنتی باکتریال عصاره های اتانولی و متانولی سیاهدانه (Nigella sativa L. ) رشد یافته در دو اقلیم مختلف :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
در طول تاریخ بشری بسیاری از بیماری های عفونی به طور سنتی با داروهای گیاهی درمان شده اند و امروزه در بسیاری از کشوهاری در حال توسعه داروهای گیاهی نقش اصلی را در درمان اولیه بیماری ها ایفا می کنند. سیاهدانه گیاهی از خانواده رانونکولاسه از دیرباز به عنوان ضد میکروب ها در طب سنتی ایران مورد استفاده قرار می گرفته است. این پژوهش با هدف بررسی اثرات آنتی باکتریال دانه های گیاه سیاهدانه بر روی برخی از میکرو ارگانیسم ها شامل استافیلوکوکوس اورنوس، اشرشیا کلی، باسیلوس سرتوس و سودوموناس آنروژیناز انجام گرفت. بنابراین حلال های اتانولی و متانولی با درصد های ۷۰ و ۹۶ برای استخراج عصاره از دو سیاهدانه رشد یافته در دو اقلیم مختلف مورد استفاده قرار گرفت. دیسک های تهیه شده پس از تزریق عصاره روی محیط های کشت حاوی باکتری های استافیلوکوکوس اورنوس، اشرشیا کلی، سایلوس سرنوس و سودوموناس آنروژیناز قرار گرفتند. این آزمایش در سه تکرار انجام شد. نتایج این مطالعه نشان داد که هم عصاره اتانولی و هم عصاره متانولی اثر بازدارندگی بر رشد باکتری های گرم مثبت دارن دو هر دو عصاره با ۷۰ درصد اثر مهاری بهتری نسبت به ۹۶ درصد دارد. ضعیف ترین اثر مهاری مربوط به عصاره اتانولی ۹۶ درصد می باشد همچنین مقایسه ای بین قدرت آنتی باکتریالی دو اقلیم انجام شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.