مقاله بررسی اثر سطوح مختلف سالسیلیک اسید بر جوان هزنی دو رقم گندم تحت تنش شوری در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر سطوح مختلف سالسیلیک اسید بر جوان هزنی دو رقم گندم تحت تنش شوری در شرایط آزمایشگاهی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر سطوح مختلف سالسیلیک اسید بر جوان هزنی دو رقم گندم تحت تنش شوری در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر سطوح مختلف سالسیلیک اسید بر جوان هزنی دو رقم گندم تحت تنش شوری در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر سطوح مختلف سالسیلیک اسید بر جوان هزنی دو رقم گندم تحت تنش شوری در شرایط آزمایشگاهی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
بمنظور بررسی اثر پیش تیمار سالسیلیک اسید بر درصد جوان هزنی، سرعت جوان هزنی، طول ریش هچه، ساقه چه و وزن خشک گیاهچه در شرایط تنش شوری آزمایشی در مهر ماه سال ۱۳۸۹ در آزمایشگاه پژوهشی دانشگاه مراغه انجام گرفت. بذرهای گندم رقم گاسکوژن و کوهدشت در محلو لهای (صفر (هیدروپرایم ۰/۵,۱ میلی مولار) سالسیلیک اسید بمدت ۲۴ ساعت، جهت جوانه زنی در شرایط تنش شوری به پتری دیش های حاوی ۱۰ میلی لیتر کلری دسدیم با غلظت های ( ۰,۵۰,۱۰۰ و ۲۰۰ میلی مولارمنتقل شد. نتایج نشان داد که سطح ۲۰۰ میلی مولار کلرید سدیم بصورت معنی داری باعث کاهش درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی، طول ریشه چه، طول ساق هچه و وزن خشک گیاهچه گردید. و همچنین مشخص شد که سطح صفر و ۰/۵ میلی مولار سالسیلیک اسید تاثیر مثبتی بر جوان هزنی داشته و باعث افزایش درصد و سرعت جوان هزنی، افزایش رشد طولی ریشه چه، ساق هچه و وزن خشک گیاهچه می گردد ولی غلظت ۱ میلی مولار سالسیلیک اسید اثر بازدارندگی بر شاخص های مورد ارزیابی داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.