مقاله مطالعه استفاده مجدد از آب خروجی مزارع پرورش ماهیان سردآبی درمناطق دارای اقلیم نیمه خشک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه استفاده مجدد از آب خروجی مزارع پرورش ماهیان سردآبی درمناطق دارای اقلیم نیمه خشک دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه استفاده مجدد از آب خروجی مزارع پرورش ماهیان سردآبی درمناطق دارای اقلیم نیمه خشک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه استفاده مجدد از آب خروجی مزارع پرورش ماهیان سردآبی درمناطق دارای اقلیم نیمه خشک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه استفاده مجدد از آب خروجی مزارع پرورش ماهیان سردآبی درمناطق دارای اقلیم نیمه خشک :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
دراین بررسی ۴ گروه شامل، شاهد: پرورش با استفاده از ۱۰۰% آب تازه، آزمون ۱: پرورش با استفاده از ۳۰% %آب برگشتی (باتصفیه فیزیکی) و ۷۰% %آب تازه ،آزمون ۲: استفاده از ۷۰% آب برگشتی (با تصفیه فیزیکی) و ۳۰% آب تازه، آزمون ۳: با استفاده از ۱۰۰% آب برگشتی انجام شد. ماهی دار کردن گروههابا درنظرگرفتن ۶۲ عددماهی درهرمترمربع با وزن متوسط (۱/۵±۱۵) گرم صورت گرفت.شاخص های رشد:ضریب رشدویژه (SGR)، ضریب چاقی (CF)، ضریب تبدیل غذای واقعی (FCR)، میزان بازماندگی (SVR) و میزان تلفات Mortality Rate بین گروه های آزمون درهرماه محاسبه و تعیین شد، مقایسه میانگین افزایش رشد ماهیانه گروههای مختلف دراین تحقیق مبین کاهش معنی دار رشد ماهیان گروههای آزمون نسبت به گروه شاهد وگروه آزمون ۱ و ۲ با گروه آزمون ۳ بود (p<0 /05). ).درمقایسه همین فاکتوراختلاف معنی داری بین گروههای آزمون ۱ و ۲ مشاهده نشد (P>0/05). مقایسه میانگین نرخ تبدیل غذایی ،میزان بازماندگی وتلفات نشان دهنده اختلاف معنی دار تمامی گروههابا یکدیگر بود (P<0/05). ازاین نتایج چنین استنباط می شود که با افزایش درصد جایگزینی آب درجریان استخرهای پرورشی ماهی قزل آلای رنگین کمانبا آب برگشتی باعث افزایش معنی دار در نرخ تبدیل غذایی ، کاهش معنی دار درمیزان بازماندگی و نرخ چاقی ،افزایش معنی دار درمیزان تلفات ماهیان ونهایتا کاهش میزان تولید نهایی وتراکم در واحدسطح می شود (P<0/05).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.