مقاله جداسازی قارچ Botrytis cinerea عامل سوختگی غنچه و جوانه های گل محمدی در اصفهان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله جداسازی قارچ Botrytis cinerea عامل سوختگی غنچه و جوانه های گل محمدی در اصفهان دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله جداسازی قارچ Botrytis cinerea عامل سوختگی غنچه و جوانه های گل محمدی در اصفهان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی قارچ Botrytis cinerea عامل سوختگی غنچه و جوانه های گل محمدی در اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله جداسازی قارچ Botrytis cinerea عامل سوختگی غنچه و جوانه های گل محمدی در اصفهان :
تعداد صفحات:۲
چکیده:
در بوته های گل محمدی (Rosa damascene) علائم سوختگی بصورت نقاط آب سوخته بر روی غنچه و گلبرگ ها مشاهده شد که بتدریج تمام اجزاء گل را در بر گرفته و آلودگی از طریق دمگل ها به شاخه های جوان منتقل و موجب سوختگی آنها گردیده بود. آلودگی از طریق دمگل ها به شاخه های جوان منتقل و موجب تغییر رنگ آنها به قهوه ای تیره و سپس سیاهی و سرعصایی شدن آنها شد. با فراهم بودن رطوبت بالا و دمای پائین در طی ماههای اردیبهشت و خرداد آلودگی در شاخه های م سن تر نیز بصورت لاکه های آب سوخته و فرورفته که باعث خشکیدگی شاخه ها گردیده بود مشاهده شد. برای شناسایی عامل بیماری از بوته های آلوه در سطح گستان های شهرستان کاشان نمونه برداری شد و قطعاتی از اندامهای گل برگ، دمگل و ساقه در محیط غذایی PDA کشت و در دمای ۱±۲۵ درجه سانتیگراد نگهداری شد. با توجه به مشخصات مذکور عامل بیماری سوختگی غنچه جوانه های گل محمدی قارچ . Botrytis cinerea Pers.Ex.Fr تشخیص داده شد. عارضه سوختگی غنچه و جوانه های گل محمدی یکی از مهمترین عوامل قارچی در گلستان گل محمدی و گلخانه های پرورش گل رز می باشد در جهان می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.