مقاله خشک کردن جعفری با مایکروویو و محاسبه میزان انرژی مصرفی آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله خشک کردن جعفری با مایکروویو و محاسبه میزان انرژی مصرفی آن دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خشک کردن جعفری با مایکروویو و محاسبه میزان انرژی مصرفی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خشک کردن جعفری با مایکروویو و محاسبه میزان انرژی مصرفی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خشک کردن جعفری با مایکروویو و محاسبه میزان انرژی مصرفی آن :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
در این تحقیق خشک کردن گیاه دارویی جعفری در مایکروویو و محاسبه میزان ا نرژی مصرفی و ویتامین ث آن انجام شد. خشک کردن یکی از قدیمی ترین و گسترده ترین روش های شناخته شده جهت نگهداری غذا و از مهمترین فرآیندها برای حفظ کیفیت مواد غذایی است. جعفری از مهمترین گیاهان تغذیه ای و دارویی بوده که نگهداری و حفظ کیفیت آن اهمیت زیادی دارد. این تحقیق در پنج توان (۹۰، ۱۸۰، ۳۶۰، ۶۰۰ و ۹۰۰ وات) و سه تکرار انجام شد. نتایج نشان داد توان مایکروویو بر سرعت خشک شدن جعفری اثر مهمی دارد و با افزایش توان، زمان خشک شدن کاهش می یابد. آزمایشات تعیین میزان ویتامین ث مشخص نمود توان های بالای فرآیند تأثیر مخرب بیشتری بر ویتامین ث دارند و بیشترین میزان آن در نمونه ای خشک شده در ۳۶۰ وات مشاهده شد. همچنین، محاسبات مصرف انرژی نشان داد کمترین میزان مصرف انرژی در خشک کردن با توان ۹۰ وات اتفاق می افتد. با توجه به نتایج به دست آمده به نظر می رسد که خشک کردن با مایکروویو به دلیل کارایی بالا و زمان کوتاه فرآیند، روشی مناسب و مقرون به صرفه ای برای خشک کردن و نگهداری جعفری به عنوان یک گیاه دارویی با ارزش می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.