مقاله شناسایی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی دورقم مختلف عناب در استان خراسان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی دورقم مختلف عناب در استان خراسان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی دورقم مختلف عناب در استان خراسان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی دورقم مختلف عناب در استان خراسان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی دورقم مختلف عناب در استان خراسان :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
خواص فیزیکی و شیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی دو توده برگزیده عناب از منطقه بیرجند و خواف در استان خراسان تعیین گردید. عمل سورتینگ و شستشو و جوشاندن با مقداری مشخص آب، پرس کردن و تغلیظ انجام شد و شیوه ای از توده های مذکور تولید شد و بررسی و مقایسه فاکتورهای راندمان تولید شیره، وزن صد دانه انجام گرفت. خواص فیزیکوشیمیایی آنالیز شده شامل میزان رطوبت میوه و هسته، اسیدیته کل قابل تیتراسیون، PH، کل مواد جامد محلول (TSS)، چربی خام (EE%)، پروتئین خام (CP)، قند کل، قند احیاء کننده و میزان ساکارز بود. جهت ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی از روش مهار رادیکال آزاد DPPH استفاده شد. نتایج حاصل آنالیزها و مقایسه میانگین ها نشان داد راندمان تولید شیره در توده خواف بیشتر از توده بیرجن بود، وزن صد دانه توده بیرجند بیشتر از توده خواف بود، میزان پروتئین و چربی در توده خواف بیشتر از توده بیرجند بود، رطوبت در میوه توده خواف بیشتر ولی در هسته آن کمتر از توده بیرجند بود، اسیدیته قابل تیتراسیون در توده خواف بیشتر و درصد قند کل، درصد قند احیاء کننده و درصد ساکارز در توده خواف کمتر از توده بیرجند بود، PH توده خواف پائین تر از توده بیرجند بود و ه مچنین درصد مهار کنندگی رادیکال آزاد در عصاره های متانولی حاصل از هر دو توده بیانگر این بود که با افزایش غلظت عصاره ها اثر آنتی اکسیدانی آنها بیشتر شد و هر دو توده فعالیت آنتی اکسیدانی بسیار عالی از خود نشان دادند و از این ع صاره ها می توان به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی قوی و با ارزش تجاری استفاده نمود که می تواند اثرات مخرب رادیکال های آزاد و جهش های حاصل از آنها در ساختار سلولی را مهار کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.