مقاله بررسی میزان غلظت سرب در چاه های عمیق آب شرب مجاور مراکز صنعتی مرتبط با سرب در سطح استان زنجان در سال ۱۳۹۱


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
22 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان غلظت سرب در چاه های عمیق آب شرب مجاور مراکز صنعتی مرتبط با سرب در سطح استان زنجان در سال ۱۳۹۱ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان غلظت سرب در چاه های عمیق آب شرب مجاور مراکز صنعتی مرتبط با سرب در سطح استان زنجان در سال ۱۳۹۱  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان غلظت سرب در چاه های عمیق آب شرب مجاور مراکز صنعتی مرتبط با سرب در سطح استان زنجان در سال ۱۳۹۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان غلظت سرب در چاه های عمیق آب شرب مجاور مراکز صنعتی مرتبط با سرب در سطح استان زنجان در سال ۱۳۹۱ :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
باتوجه به اهمیت و نقش کیفیت آب شرب بعنوان دومین عنصر حیاتی در سلامتی جوامع، کنترل کیفیت آن ازحساسیت ویژه ای برخوردار است، برهمین اساس این مطالعه با هدف تعیین میزان غلظت سرب در چاه های عمیق آب شرب مجاور مراکز صنعتی مرتبط با سرب و نیز بررسی احتمال تأثیر فعالیت صنایع مذکور برکیفیت آب شرب مورد استفاده در سطح استان زنجان در سال ۱۳۹۱ انجام پذیرفت. در این تحقیق از تعداد ۳۴ حلقه چاه عمیق (درشعاع ۱۰ کیلومتری صنایع سرب و روی) بعنوان چاه های مورد طبق برنامه زمانبندی شده از ابتدای سال ۱۳۹۱ در هر فصل به طور متوسط ۲۷ نمونه آب تهیه و به روش پلاروگرافی غلظت سرب تعیین شد. همچنین از سایر چاه های موجود در دیگر شهرهای استان که احتمال آلودگی آنها دراثر فعالیت مراکز صنعتی مذکور بعید به نظر میرسید بعنوان چاه های شاهد همزمان درهر فصل بطور متوسط ۱۱ نمونه تهیه و مورد آنالیز قرار گرفت.براساس نتایج آزمایشات حاصله غلظت فلز سرب در۱۹% (۲۰ مورد) از نمونه ها در مناطق همجوار بالاتر از حداکثر مجاز تعیین شده از سوی WHO می باشد. میزان حداکثرغلظت فلز Pb در نقاط شاهد طی چهار فصل با تغییرات بسیار اندک با دامنه µg/L 45/0 همراه است، اما در نقاط همجوار این نوسان به شکلی معنی دار با دامنه µg/L 02/37 مشاهده شد. مضافا اینکه وجود این اختلاف بین دو منطقه در پارامترهای دیگر (حداقل ،میانگین وانحراف معیار) نیز ملاحظه میشود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.