مقاله تاثیر تیمار آب گرم بر کیفیت انباری آلوی رقم شابلون کالیفرنیایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر تیمار آب گرم بر کیفیت انباری آلوی رقم شابلون کالیفرنیایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر تیمار آب گرم بر کیفیت انباری آلوی رقم شابلون کالیفرنیایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تیمار آب گرم بر کیفیت انباری آلوی رقم شابلون کالیفرنیایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر تیمار آب گرم بر کیفیت انباری آلوی رقم شابلون کالیفرنیایی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
برای بررسی تاثیر آب گرم بر کیفیت انباری میوه آلوی رقم شابلون تحقیق حاضر با استفاده از ۲ سطح آب گرم (۴۰ درجه سانتی گراد در ۱۵ دقیقه، ۵۰ درجه سانتی گراد در ده دقیقه)، در روزهای ۳۰، ۷۵، ۶۰، ۴۵، ۹۰، ۱۰۵، ۱۳۵، ۱۲۰ و ۱۵۰ روز پس از برداشت مورد بررسی قرارگرفت. متغیرهای مواد جامد محلول، میزان pH و اسیدیته قابل تیتراسیون بررسی شدند. نتایج بدست آمده نشان داد که میزان مواد جامد قابل حل در میوه های تا ۴۵ روز پس از برداشت افزایش معتی داری نداشته است اما در اندازه گیری های روز ۹۰ میزان مواد جامد قابل حل افزایش چشمگیری داشته است . در حالیکه میزان موتد جامد قابل حل میوه های تیمار شده با آب گرم ۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه بعد از روز ۱۰۵ از برداشت افزایش یافته است.آزمایشات نشان می دهد که تیمار های آب گرم تاثیر معنی داری بر اسیدیته قابل تیتراسیون میوه های نیز داشته است طوریکه میوه های تیمار شده با آب گرم ۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه در پایان دوره نگهدار یدر سردخانه بیشترین مقدار را داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.