مقاله بررسی خصوصیات رشید گل گاوزبان اروپایی (Borago officinalis L ) تحت تاثیر مخمر ساکارومایسس و کودهای آلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات رشید گل گاوزبان اروپایی (Borago officinalis L ) تحت تاثیر مخمر ساکارومایسس و کودهای آلی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات رشید گل گاوزبان اروپایی (Borago officinalis L ) تحت تاثیر مخمر ساکارومایسس و کودهای آلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات رشید گل گاوزبان اروپایی (Borago officinalis L ) تحت تاثیر مخمر ساکارومایسس و کودهای آلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات رشید گل گاوزبان اروپایی (Borago officinalis L ) تحت تاثیر مخمر ساکارومایسس و کودهای آلی :

تعداد صفحات:۲۲
چکیده:
به منظور بررسی اثرات ککود دامی هیومیک اسید . مخمر ساکارومایسس بر خصوصیات مورفولوژیکی و رشدی گل گاوزبان اروپایی آژمایشی به صورت اسپلیت فاکتوریل بر پایه بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در سال ۱۳۹۲ در گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد انجام شد. تیمارهای آزمایش شامل کود دامی با دو سطح ۱۵ و ۲۵ تن در هکتار که به عنوان کرت اصلی درنظر گرفته شدند و هیومیک اسید با سه سطح (۰، ۳، ۶) میلی لیتر در لیتر و مخمر ساکارومایسس با سه سطح (۰، ۳، ۶) گرم در لیتر بودند که در کرت های فرعی اعمال شدند. کشت بذر به صورت مستقیم و بر ردیف های به فاصله ۵۰ سانتیمتر پس از اعمال کود دامی صورت گرفت در حالی که هیومیک اسید و مخمر قبل از مرحله گل دهی به صورت محلول پاشی استفاده شدند. نتایج نشان داد که کود دامی بر صفات طول گل آذین، شاخه های جانبی، تعداد برگ، تعداد گل، کلروفیل نسبی، سطح برگ، وزن تر و خشک بوته تاثیر معنی داری داشت و در اکثر صفات تیمار ۱۵ تن در هکتار کود دامی مطلوب تر بود. هومیک اسید نیز بر ارتفاع بوته، طول گل آذین، تعداد شاخه های جانبی، تعداد برگ و گل، کلروفیل نسبی، کلروفیل a و b و کل وزن تر و خشک بوته تفاوت معنی داری ایجاد نمود و در غالب صفات سطح ۳ میلی لیتر در لیتر هیومیک اسید در مقایسه میانگین اثرات ساده بهتر از دیگر سطوح آن بود. همچنین مخمر ساکارومایسس نیز اختلاف معنی داری بر ارتفاع بوته، تعداد شاخه هایج انبی، تعداد برگ و گل، کلروفیل نسبی، کلروفیل a و b و کل، وزن تر و خشک بوته ایجاد کرد. مقایسه میانگین ها نشان داد که افزایش سطح مخمر از ۰ به ۶ گرم منجر به افزایش در صفات رشدی گردید. اثرات متقابل سه گانه کود دامی در هیومیک اسید و مخمر ساکارومایسس نیز بر صفاتی از جمله ارتفاع گیاه کلروفیل a و b و کل، وزن تر بوته تاثیر معنی داری داشتند. بهط ور کلی مخمر ساکارومایسس و هیومیک اسید به دلیل دارا بودن ترکیبات آلی و تنظیم کننده های رشد مانند اکسین، جیبرلین و ساینوکیتین به عنوان نوعی کود بیولوژیک به بهود چرخه فتوسنتز و رشد گیاه کمک می کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.