مقاله بررسی خصوصیات گیاه شناسی، اکولوژیکی، زراعی دو گیاه دارویی علف چای و قدومه و فواید دارویی و صنعتی آنها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات گیاه شناسی، اکولوژیکی، زراعی دو گیاه دارویی علف چای و قدومه و فواید دارویی و صنعتی آنها دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات گیاه شناسی، اکولوژیکی، زراعی دو گیاه دارویی علف چای و قدومه و فواید دارویی و صنعتی آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات گیاه شناسی، اکولوژیکی، زراعی دو گیاه دارویی علف چای و قدومه و فواید دارویی و صنعتی آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات گیاه شناسی، اکولوژیکی، زراعی دو گیاه دارویی علف چای و قدومه و فواید دارویی و صنعتی آنها :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
با مشخص شدن اثرات جانبی داروهای شیمیایی، رویکرد استفاده از گیاهان دارویی گسترش یافته است و اخیرا داروهای متعددی با منشاء گیاهی تولید و به بازار عرضه شده اند. امروزه گیاهان دارویی از جمله گیاهان مهم اقتصادی هستند که به صورت خام یا فرآوری شده درطب سنتی یا مدرن صنعتی مورد استفاده و بهره برداری قرار می گیرند. گیاه علف چای، گیاهی دارویی و دارای رشد رویشی و خزنده در سال اول و رشد مطلوب و گلدهی از سال دوم به بعد می بایشد. مهمترین ماده موثر این گیاه، ترکیبی کیتونی به نام هیپریسین است. استفاده از این گیاه در درمان اختلالات عصبی همچون افسردگیو میگرن موثر است و مهمترین خواص این گیاه تب بر و ضد نقرس بوده و در درمان رماتیسم و اسپاسم های مزمن گوارشی، سیاتیک، بیمالری های عفونی مانند سل، اسهال خونی، سیاه سرفه، دفع کرم، درمان مالاریا، درمان زخم ها، سوختگی ها، آفتاب سوختگی و نیش حشرات خزنده موثر است. همچنین به عنوان مدر، ضد درد و ضد عفونی کننده و ترمیم کننده زخم ها مصرف دارد علاوه بر مصارف دارویی، علف چای به عنوان یکی از منابع مهم رنگ در صنایع رنگ آمیزی ابریشم و پشم به صورت رنگ قرمز استفاده میگردد. جوشاندن پیکر رویشی علف چای همراه با زاج سبز منجر به ایجاد رنگ زرد برای صنایع رنگرزی می گردد. قدومه نیز گیاه دارویی دیگری است که دانه های آن بس از قرار گرفتن در آب، لعابی تولید می کنند که به عنوان نرم کننده سینه، رفع گلو درد و گرفتگی صدا؛ ضد سرفه و سنگ شکن مصرف سنتی دارد. همچنین صمغ به دست آمده از قدومه شیرازی کاربرد های مختلفی به عنوان قوام دهنده و تثبتی کننده امولوسیون دارد و می توان از آن در صنایع غذایی بهره برد و می تواند به عنوان یک افزودنی طبیعی گیاهی باعث اصلاح خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم شده و کیفیت نان را افزایش دهد. همچنین می توان این گیاه را به عنوان یک گیاه هایپراکیمولاتور نیکل در نظرگرفت و با کاشت آن در مناطق آلوده به نیکل، از ورود نیکل به زنجیره های غذایی جلوگیری کرده و نیکلر ا از خاک پالایش نمود. در نتیجه این گیاه می تواند در توسعه کشاورزی پایدار و بهبود شرایط محیط زیست و بستر خاک نفش مفیدی داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.