مقاله بررسی نحوه پاسخدهی جوانه پسته به تنشهای شوری طبیعی و مصنوعی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نحوه پاسخدهی جوانه پسته به تنشهای شوری طبیعی و مصنوعی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نحوه پاسخدهی جوانه پسته به تنشهای شوری طبیعی و مصنوعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نحوه پاسخدهی جوانه پسته به تنشهای شوری طبیعی و مصنوعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نحوه پاسخدهی جوانه پسته به تنشهای شوری طبیعی و مصنوعی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
شوری خاک وآب یکی از عوامل محدود کننده رشد گیاه پسته است. یکی از بحرانیترین مراحل رشد گیاه، مرحله جوانه زنی آن است زیرا بقاء و توسعه گیاه وابسته به این مرحله از رشد است. بنابراین برای تعیین اثر شوری بر جوانهزنی پسته Pistacia vera L.در آب شور طبیعی و مقایسه آن با جوانهزنی در آب شور مصنوعی (محلولCaCl2+ NaClپژوهشی در دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمان انجام گردید. این پژوهش بصورت طرح کاملاً تصادفی و در قالب ۲ آزمایش انجام گردید. جوانه زنی در این دو آزمایش در پتری دیش و در اطاقک رشد صورت گرفت. تیمارهای اعمال شده در ۲ آزمایش فوق شامل آب شیر ب هعنوان شاهد و ۹ سطح شوری، از ۳ تا ۱۹ دسی زیمنس برمتر و در ۳ تکرارانجام شدند. تجزیه و تحلیل آماری نشان داد که با افزایش شوری تعداد بذرهای جوانهزده و سرعت جوانهزنی کاهش یافته و نرخ کاهش سرعت و مقدار جوانه زنی در آب شور طبیعی بیشتر از محلول CaCl2+ NaCl مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.