مقاله اثر اولتراسونیک در نگهداری مواد لبنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر اولتراسونیک در نگهداری مواد لبنی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر اولتراسونیک در نگهداری مواد لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر اولتراسونیک در نگهداری مواد لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر اولتراسونیک در نگهداری مواد لبنی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
فراصوت مزایای اساسی نسبت به سایر روشهای تجزیه ای و تکنیکهای کنترل عملیات فرآیند وسالم سازی مواد غذایی دارد.کاربرد فراصوت در صنایع غذایی مربوط به کنترل کیفیت غذاها،کنترل فرآیند،هموژنیزاسیون،تمیز کردن،استریلیزاسیون و;.است.البته این روش هم مانند همه روشهای نگهداریدارای معایب و مزایایی است که از معایب آن تولید رادیکالهای آزاد در غذا و همچنین ایجاد طعم نامطلوب در برخی آبمیوه ها و غذاهای چرب را میتوان نامبرد.برجسته ترین مزیت این روش غیر مخرب بودن و وقت گیر نبودن آن است. یکی از کاربردهای مهم فراصوت، در صنایع لبنی است که کاربرد عمده این روش در غیر فعال کردن میکروارگانیسم ها و هموژنیزاسیون التراسونیکاست.اثر اصلی فراصوت بر روی میکروارگانیسم ها به خاطر فشارهای متناوب سریع فیزیکی است و این کار در صورتی تاثیر بیشتری دارد که فراصوت همراه روشهای دیگری مثل ترکیب با فشار و گرما به کار رود که مونو ترمو سونیکیشن نامیده میشود.اساس کار هموژنیزه کردن التراسونیک حفره زایی)کاویتاسیون(است که باعث کوچک شدن گویچه های چربی میشود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.