مقاله اثر سینرژیک نانواکسید روی واسیدسیتریک بر میزان رشد باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در آب انبه و آب هویج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر سینرژیک نانواکسید روی واسیدسیتریک بر میزان رشد باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در آب انبه و آب هویج دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سینرژیک نانواکسید روی واسیدسیتریک بر میزان رشد باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در آب انبه و آب هویج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سینرژیک نانواکسید روی واسیدسیتریک بر میزان رشد باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در آب انبه و آب هویج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سینرژیک نانواکسید روی واسیدسیتریک بر میزان رشد باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در آب انبه و آب هویج :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
نانوتکنولوژی جایگاه موفقیت آمیزی به عنوان یکی از تحقیقات حیاتی در قرن بیست و یکم پیدا کرده است. ثابت شده است نانو مواد باتوجه به تمایل بالا برای اینتراکشن با ماکرومولکولهای زیستی با پیوند به ماکرومولکولباعث غیرفعال شدن و در نتیجه مرگ باکتری و ویروس می شوند. ZNO یکی از ۵ ترکیب روی است که اخیراً به عنوان ماده بی خطر توسط سازمان دارو و غذای آمریکا تشخیص داده شده است. و هنگامی که به صورت هماهنگ بااسیدسیتریک بکار گرفته شود خاصیت ضد میکروبی بسیار قوی دارد. مواد و روش ها: در پژوهش حاضر، اثر سینرژیک نانواکسید روی واسید سیتریک بر میزان رشد باکتریاستافیلوکوکوس در آب انبه و آب هویج را در غلظت های مختلف مورد بررسی قرار می دهیم . در این تحقیق غلظت های ۱mM 3 ، mM 5 ، mM و ۸mM از اثر هماهنگ نانواکسید روی واسیدسیتریک ۱% و اسید سیتریک ۱% آزاد را بر روی رشد باکتری استافیلوکوکوس در آب انبه و آب هویج را مورد بررسی قرار دادیم .ابتدا بوسیله دستگاه اسپکتروفتومتری طول موج باکتری استافیلوکوکوس را در اسید سیتریک ۱% و غلظت های سینرژیک اسید سیتریک %۱ خالص و نانواکسید روی در غلظت های ۱mM 3 ، mM 5 ، mM و ۸mM اندازه گرفتیم که در غلظت ۵mM و ۸mM هماهنگ نانواکسید روی و اسید سیتریک ۱% و اسید سیتریک ۱% رقت سازی در غلظت های ۱۱۶،۱۱۴،۱۱۲ و ۱۱۸ صورت گرفت که در غلظت های ۵mM و ۸mM رقت های ۱۱۶ و ۱۱۸ بیشترین اثر ضد میکروبی را نشان می دهد . نتیجه گیری: اثر سینرژیک نانواکسید روی واسید سیتریک ۱% در مقابله با اسیداسید سیتریک خالص ۱%، اثر ضدمیکروبی قوی تری دارد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.