مقاله بررسی اثر تنش شوری ناشی از NaCi بر میزان نیتروژن و کلروفیل برگ در گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر تنش شوری ناشی از NaCi بر میزان نیتروژن و کلروفیل برگ در گندم دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر تنش شوری ناشی از NaCi بر میزان نیتروژن و کلروفیل برگ در گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تنش شوری ناشی از NaCi بر میزان نیتروژن و کلروفیل برگ در گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر تنش شوری ناشی از NaCi بر میزان نیتروژن و کلروفیل برگ در گندم :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
این تحقیق در قالب طرح کاملاً تصادفی به منظور بررسی اثر میزان نیتروژن و کلروفیل برگ در گندم در سیستم هیدروپونیک با چهار تکرار انجام گردید تیمارها شامل شوری در پنج سطح شوری حاصل از کلرید سدیم ۵۰، ۱۰۰، ۱۵۰، ۲۰۰ و ۲۵۰ میلی‌مولار در محیط کشت پرلیت بود. نتایج نشان داد که اثر سطوح مختلف شوری بر میزان کلروفیل و درصد نیتروژن برگ اندازه‌گیری شده معنی‌دار بود. شوری تا دامنه مشخصی باعث افزایش کلروفیل شده ولی پس از آن به علت اثر سوء شوری بر کلروفیل و در نتیچه تخریب کلروپلاست‌ها، میزان کلروفیل کاهش یافت. هم‌چنین شوری باعث کاهش نیتروژن برگ شد. کاهش مقدار نیتروژن در اندام‌های هوایی در محیط‌های شور می‌تواند ناشی از ممانعت یون کلر از جذب نیترات باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.