مقاله بررسی پارامترهای عملیاتی بر هضم بی هوازی پسماند میوه و سبزیجات با استفاده از روش پاسخ سطح (RSM)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پارامترهای عملیاتی بر هضم بی هوازی پسماند میوه و سبزیجات با استفاده از روش پاسخ سطح (RSM) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پارامترهای عملیاتی بر هضم بی هوازی پسماند میوه و سبزیجات با استفاده از روش پاسخ سطح (RSM)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پارامترهای عملیاتی بر هضم بی هوازی پسماند میوه و سبزیجات با استفاده از روش پاسخ سطح (RSM)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پارامترهای عملیاتی بر هضم بی هوازی پسماند میوه و سبزیجات با استفاده از روش پاسخ سطح (RSM) :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
هضم بی هوازی پسماند میوه و سبزیجات توسط لجن فعال برای تولید متان در حالت ناپیوسته انجام شد. تاثیر جداگانه دما، نسبت سوبسترا به مایه تلقیح و نسبت کربن به نیتروژن و همچنین بر همکنش این عوامل بر بهره متان مطالعه شده است. روش پاسخ سطح و طرح باکس-بنکن برای طراحی آزمایش ها و تحلیل نتایج بکار گرفته شده است. دما در سه سطح C17، C27 و C37، نسبت سوبسترا به مایه تلقیح در سه سطح ۳/۰%، ۱۵/۴% و ۸% و نسبت کربن به نیتروژن ۲۵، ۳۱ و ۳۷ بررسی شده اند. تأثیرات خطی دما، نسبت سوبسترا به مایه تلقیح و نسبت کربن به نیتروژن بر بهره متان معنی دار می باشند. بر همکنش دما و نسبت سوبسترا به مایه تلقیح و همچنین بر همکنش نسبت کربن به نیتروژن و نسبت سوبسترا به مایه تلقیح بر بازدهی متان معنی دار می باشد در حالیکه بر همکنش دما و نسبت کربن به نیتروژن معنی دار نمی باشد. شرایط بهینه دمای C37 نسبت سوبسترا به مایه تلقیح ۳/۰% و نسبت کربن به نیتروژن ۳۳/۳۰ برای بیشترین بهره متان ml/grVS04/867 نتیجه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.