مقاله استفاده از محصولات گیاهی طبیعی به عنوان عوامل کنترل کننده آفات در نگهداری محصولات کشاورزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از محصولات گیاهی طبیعی به عنوان عوامل کنترل کننده آفات در نگهداری محصولات کشاورزی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از محصولات گیاهی طبیعی به عنوان عوامل کنترل کننده آفات در نگهداری محصولات کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از محصولات گیاهی طبیعی به عنوان عوامل کنترل کننده آفات در نگهداری محصولات کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از محصولات گیاهی طبیعی به عنوان عوامل کنترل کننده آفات در نگهداری محصولات کشاورزی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
منابع غیرقابل اتکای موادغذایی باکیفیت به چالش عمدهای در سراسر جهان تبدیل شدهاست. ضایعات محصولات کشاورزی به دلیل حمله آفات از مهمترین عوامل ایجاد محدودیت در دستیابی به خودکفایی و امنیت غذایی است که هر ساله خسارت بسیار زیادی را به بخشکشاورزی کشور تحمیل میکند. سالانه ۲۲ درصد از موادغذایی در جهان بهدلایل مختلف ازجمله حمله آفات و شرایط نامناسب ذخیره-سازی هدر میرود. اگرچه آفتکشهای مصنوعی موثری در دسترس هستند، اما استفاده از آنها مشکلاتی از جمله هزینههای سنگین، در دسترس نبودن در اغلب مناطق، نگرانیهای ایمنی و بهداشت به لحاظ سمیت، آلودگیهای زیستمحیطی در اثر ورود مقادیر بسیار زیاد سموم شیمیایی به محیط طبیعی، بروز مقاومت آفات در برابر سموم، باقی ماندن سموم در محصول، مسمومیت انسان و سایر موجودات،بروز و شیوع سرطانها و; را به همراه دارد. لذا انتظار میرود تا سال ۲۱۱۲ ، ممنوعیت استفاده از این مواد، باعث جایگزینی روشهای نوین و طبیعی برای نگهداری محصولات کشاورزی شود.اخیرا محصولات گیاهی طبیعی )پودر، عصاره، اسانس، و;( به سبب خواص حشرهکشی، دورکنندگی و ضدتغذیهای توجه زیادی را در کنترل آفات و تولید محصولات بدون سم و کود یا ارگانیک به سوی خود معطوف ساختهاست. آفتکشهای طبیعی دارای خاصیت سمی کمتر برای جانوران خونگرم و خاصیت سمی بالا و سریع برای آفات حشرهای هستند، باعث گیاهسوزی نمی شوند، به سرعت در طبیعتتجزیه شده و قابلیت مصرف در برنامه کنترل تلفیقی آفات را دارند، سازگار با شرایط کشاورزی موجود، در دسترس و مقرون به صرفه می- باشند. در این بررسی به اهمیت ذخیرهسازی و سیستمهای مرتبط در تامین امنیت غذایی، آفات عمده محصولات ذخیره شده و راهکارهای مبارزه با آنها، با تاکید ویژه بر پتانسیل محصولات گیاهی طبیعی به عنوان جایگزین حشرهکشهای مصنوعی، همچنین اولویت آنها در سیاستهای کشاورزی، امنیت زیستی و مسائل مربوط به تجاریسازی و استاندارد نمودن این محصولات پرداخته میشود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.