مقاله استفاده ازتیمارهای اسانس آویشن شیرازی وکلرید کلسیم برمیزان مالون دی آلدیید درمیوه چیکو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده ازتیمارهای اسانس آویشن شیرازی وکلرید کلسیم برمیزان مالون دی آلدیید درمیوه چیکو دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده ازتیمارهای اسانس آویشن شیرازی وکلرید کلسیم برمیزان مالون دی آلدیید درمیوه چیکو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده ازتیمارهای اسانس آویشن شیرازی وکلرید کلسیم برمیزان مالون دی آلدیید درمیوه چیکو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده ازتیمارهای اسانس آویشن شیرازی وکلرید کلسیم برمیزان مالون دی آلدیید درمیوه چیکو :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
درپژوهش حاضراثراسانس اویشن شیرازی وکلریدکلسیم برمیزان مالون دی الدیید درمیوه چیکو مورد بررسی قرارگرفت ازمایش شامل ۶تیماربوده وومیوه ها پس ازتیماردرسردخانه با دمای ۱۳درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی ۷۰درصدقرارگرفتند طرح بصورت ازفاکتوریل درقالب طرح کاملا تصادفی با ۳تکرار انجام شد انالیز اماری بانرم افزار SAS 9.1 انجام و مقایسه میانگین ها با استفاده ازازمون دانکن محاسبه گردید بیشترین میزان مالون دی الدیید درتیمار شاهد مشاهده شد و کمترین میزان مالون دی الدیید مربوط به تیمارکلرید کلسیم و همچنین کلرید کلسیم +اسانس ۲۵۰میکرولیتر بود میزان مالون دی الدیید به عنوان شاخصی جهت تخمین میزان اسیب وارده به غشای سلولی مورداندازه گیری قرارگرفته است و نتایج حاکی ازآن است که استفاده ازتیمارکلرید کلسیم به تنهایی یادرترکیب با اسانس اویشن شیرازی خصوصا غلظت پایین اسانس احتمالا باعث محافظت غشای سلولی ازاسیب های وارده می گردد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.