مقاله بررسی تاثیرات اقتصادی جذب گردشگر توسط امام زاده ها بر جامعه بومی ( نمومه موردی: امام زاده عبدالله آمل، مازندران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیرات اقتصادی جذب گردشگر توسط امام زاده ها بر جامعه بومی ( نمومه موردی: امام زاده عبدالله آمل، مازندران) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیرات اقتصادی جذب گردشگر توسط امام زاده ها بر جامعه بومی ( نمومه موردی: امام زاده عبدالله آمل، مازندران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیرات اقتصادی جذب گردشگر توسط امام زاده ها بر جامعه بومی ( نمومه موردی: امام زاده عبدالله آمل، مازندران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیرات اقتصادی جذب گردشگر توسط امام زاده ها بر جامعه بومی ( نمومه موردی: امام زاده عبدالله آمل، مازندران) :

تعداد صفحات:۲۶
چکیده:
گردشگری مذهبی قدیمی ترین شکل گردشگری در سطح جهان است و بنابر اعلام سازمان جهانی جهانگردی (WTO ) یکی از مهمترین اشکال گردشگری در دنیای امروز می باشد. در داخل ایران امامزاده هایی وجود دارند که احساسات مذهبی مردم را تحریک کرده و آن ها را به سوی خود جذب می کنند. امامزاده عبدالله آمل یکی از معروفترین امامزاده های استان مازندران است که ظرفیت بالایی در جذب گردشگران مذهبی برخوردار است. این توان بالا می تواند پیامدهای زیادی مخصوصا در زمینه ی اقتصادی داشته باشد. مطالعه پیش رو این پیامدهای اقتصادی را با توجه به الگوی جزیره ای امامزاده عبدالله بررسی می کند. بخش مطالعه کتابخانه ای این نوشتار شامل اطلاعات و آمارهایی در زمینه گردشگری مذهبی در جهان و ایران بوده ، و ئر بخش مطالعه میدانی نیز از مردم بومی مصاحبه به عمل آمد. نتایج تحقیق نشان می دهد مردم بومی امامزاده عبدالله نظری بسیار مثبت به گردشگری داشته ولی از مدیریت امامزاده عبدالله ناراضی هستند. در نهایت با توجه به نتایج به دست آمده از تحقیق، پیشنهاداتی برای توسعه گردشگری در امامزاده عبدالله و بهره بردن هرچه بیشتر مردم بومی از درآمدهای اقتصادی حاصل از آن ارائه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.