مقاله بررسی و مقایسه ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی گیاهان مرزه ریحان و بادرنجبویه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی و مقایسه ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی گیاهان مرزه ریحان و بادرنجبویه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و مقایسه ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی گیاهان مرزه ریحان و بادرنجبویه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و مقایسه ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی گیاهان مرزه ریحان و بادرنجبویه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و مقایسه ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی گیاهان مرزه ریحان و بادرنجبویه :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
گیاهان منبع غنی از ترکیبات فنلی ( اسیدهای فنلی، فلاونوئیدها و تاننها ) هستند که مهم ترین آنتی اکسیدان های طبیعیبه شمار می آیند. آنتی اکسیدان های موجود در رژیم غذایی به لحاظ محافظت بدن در مقابل استرس اکسیداتی و و حفظسلامت حائز اهمیت هستند . در این مطالعه میزان فلاونوئیدهای تام و فنل های تام به روش اسپکتوفتومتری و فعالیت آنتی اکسیدانی از طریقفعالیت به دام اندازی رادیکال نیتریک اکساید و سوپراکسید عصاره متانولی سه گیاه مرزه ، ریحان و بادرنجبویه بررسی ونتایج به دست آمده با هم مقایسه شدند . نتایج نشان داد که میزان ترکیبات فنلی برحسب گالیک اسید در گیاهان مرزه و ریحان و بادرنجبویه به ترتیب ۰/۴۹۵۳ ± ۱۰۴/۱۳۲ و۰/۵۴۹۸ ±۴۹/۶۵۲ و ۰/۸۶۳۲ ±۹۵/۰۱ میلی گرم بر گرم وزن تر و میزان ترکیبات فلاوونوئید ۱۶۱/۰ ±۶۳۳۳/۰ میلی گرم برگرم وزن تر می باشد . میزان مهارکنندگی نیتریک اکسای درگیاهان مذکور ۰/۹۸۷۶±۳۸۳/۱۸۷ و ۰/۷۶۴۷ ± ۵۶۶/۷۶۵ و ۷۸۶۵ ۰/۲۸۷±۳۵/۸۷۶ و ۰/۸۸۸۱±۱۳۹/۲۳۱ و ۰/±۴۷۴/۹۸۷ و مهارکنندگی سو پر اکسید به ترتیب برابر ۰/۸۷۹۰±۰/۷۵۰ و ۰/۰۳۲۱±۰/۳۸۵ و ۰/۰۹۸۹±۰/۷۴۹ میلی گرم برگرم وزن تر می باشد . مرزه و ریحان به ترتیب دارای بیشترین وکمترین میزان فنل و فلاونوئید میباشند .در این بررسی مشخص شدکه میزان مهار کنندگی رادیکال های نیتریک اکساید و سوپراکسید با محتوی فنل و فلاونوئیدی گیاهان به ترتیب رابطه معکوس و مستقیم دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.