مقاله تغییرات فشار اسمزی محلول‌های رشد ساکاروز در طول مدت جوانه‌زنی بذور نخود سفید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغییرات فشار اسمزی محلول‌های رشد ساکاروز در طول مدت جوانه‌زنی بذور نخود سفید دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات فشار اسمزی محلول‌های رشد ساکاروز در طول مدت جوانه‌زنی بذور نخود سفید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات فشار اسمزی محلول‌های رشد ساکاروز در طول مدت جوانه‌زنی بذور نخود سفید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات فشار اسمزی محلول‌های رشد ساکاروز در طول مدت جوانه‌زنی بذور نخود سفید :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
بذرهای نخود سفید در ظروف آزمایشگاهی محتوی محلول‌های ساکاروز با پتانسیل اسمزی ¥(s) از صفر تا ۱۲- و با اختلاف ۳ بار با حجم ۱۵ میلی‌لیتر و در سه تکرار در شرایط آزمایشگاهی خیسانده شدند. برای هر ظرف ۱۰ عدد بذر در نظر گرفته شد. از ظرف های محتوی ساکاروز با حجم‌های یاد شده ولی بدون بذر نیز به عنوان شاهد استفاده گردید. ¥(s) در طول مدت جوانه‌زنی در مرحله اول پس از ۴ ساعت و سپس هر ۲۴ ساعت به وسیله رفرکتومتر اندازه‌گیری و در پایان نیز بذرهای هر ظرف جداگانه توزین گردیدند. تغییر در ¥(s) محلول‌های کنترل (بدون بذر) در طول مدت ۶ روز آزمایش از حداکثر ۶ تجاوز نکرد و بیان‌گر ناچیز بودن اثر تبخیر بر روی تغییرات ¥(s) محلول‌ها بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.