مقاله بررسی اندازه ی واحدهای تولیدی و تخصیص بهینه عوامل تولید در گاوداری های شیری استان اصفهان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اندازه ی واحدهای تولیدی و تخصیص بهینه عوامل تولید در گاوداری های شیری استان اصفهان دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اندازه ی واحدهای تولیدی و تخصیص بهینه عوامل تولید در گاوداری های شیری استان اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اندازه ی واحدهای تولیدی و تخصیص بهینه عوامل تولید در گاوداری های شیری استان اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اندازه ی واحدهای تولیدی و تخصیص بهینه عوامل تولید در گاوداری های شیری استان اصفهان :

تعداد صفحات:۲۴
چکیده:
هدف اصلی تحقیق حاضر بررسی اندازه های مختلف واحدهای پرورش گاو شیری و تخصیص بهینه عوامل تولید در گاوداری های شیری استان اصفهان بود.بدین منظور با استفاده از روش نمونه گیری خوشه ای تصادفی دو مرحله ای،تعداد ۵۱ واحد گاوداری شیری استان اصفهان(۲۰ درصد واحدهای فعال) انتخاب گردید.واحدهای انتخابی در سه شهرستان اصفهان،شهرضا و نجف آباد قرار داشتند.بررسی اندازه ی واحدهای مختلف با استفاده از رهیافت تابع تولید و در نظر گرفتن فرم ترانسندنتال محاسبه شد.تخصیص بهینه عوامل تولید با استفاده از قاعده ی VMPXI/PXI=1 مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها نشان داد که عمده ترین بخش هزینه های تولید شیر را هزینه ی خوراک مصرفی تشکیل می دهد.سهم این نهاده از هزینه ی متغییر تولید به طور متوسط ۷۹/۶ درصد بود.بعد از آن به ترتیب هزینه ی نیروی کار با ۸/۳۸ درصد،بهداشت و درمان با ۵/۶ درصد،اسپرم با ۲/۱، هزینه های متفرقه با ۱/۶۵،استهلاک با ۱/۱۷،سوخت با ۰/۹ و هزینه یبیمه ی دام با ۰/۶ در رده های بعدی قرار داشتند.نتایج بدست آمده از برآورد تابع تولید کل واحدها نشان داد که نهاده های نیروی کار،کنسانتره مصرفی،علوفه مصرفی،هزینه بهداشت و تحصیلات مدیر مهمترین عوامل موثر در تولید شیر می باشد.همچنین بررسی مسئله تخصیص بهینه عوامل تولید نشان داد که واحدهای مورد بررسی از نهادخ کنسانتره در حد بهینه،از نهاده علوفه نسبتا بیش از حد بهینه و از نیروی کار کمتر از حد بهینه استفاده می کنند.گروه بندی واحدها به ذو ظرفیت کمتر از ۵۰۰ راس و بالاتر از آن و بررسی عوامل تولید در این گروه ها نشان داد که واحدهای با ظرفیت بالاتر از ۵۰۰ راس نسبت به واحدهای با ظرفیت کمتر از ۵۰۰ راس دارای عملکرد بهتری بوده . در این استان بکارگیری واحدهایی با ظرفیت بالاتر از ۵۰۰ راس مناسب می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.