مقاله بررسی اثر دما و مدت زمان استخراج بر میزان آگار جلبک قرمز Gracilariopsis persica


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر دما و مدت زمان استخراج بر میزان آگار جلبک قرمز Gracilariopsis persica دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر دما و مدت زمان استخراج بر میزان آگار جلبک قرمز Gracilariopsis persica  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر دما و مدت زمان استخراج بر میزان آگار جلبک قرمز Gracilariopsis persica،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر دما و مدت زمان استخراج بر میزان آگار جلبک قرمز Gracilariopsis persica :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
آگار پلی ساکاریدی آبدوست است که به دلیل کاربردهای وسیع در صنایع مختلف، از اهمیت زیادی برخوردار است. این ترکیب از دیواره سلولی جلبکهای قرمز استخراج میشود. در فرآیند استخراج آگار فاکتورهای متعددی موثر هستند. هدف از این مطالعه بررسی اثر دما و همچنین مدت زمان استخراج بر روی میزان آگار گونه Gracilariopsis persica بوده است. در این آزمایش اثر سه دمای ۷۰۰ ، ۸۰۰ و ۹۰۰ درجه سانتی گراد و همچنین سه مدت زمان مختلف استخراج ( ۵/۱ ، ۵/۲ ، ۵/۳ ساعت) ، بر میزان آگار استخراجی، مورد بررسی قرار گرفت. براساس نتایج، بیشترین میزان آگار در دمای ۸۰ درجه و در مدت زمان ۵/۱ ساعت به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.