مقاله ارائه مدل مکانیابی پناهگاه اسکان موقت بعد از زلزله با استفاده از الگوریتم بهینه‌سازی کلونی مورچه (ACO)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارائه مدل مکانیابی پناهگاه اسکان موقت بعد از زلزله با استفاده از الگوریتم بهینه‌سازی کلونی مورچه (ACO) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارائه مدل مکانیابی پناهگاه اسکان موقت بعد از زلزله با استفاده از الگوریتم بهینه‌سازی کلونی مورچه (ACO)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارائه مدل مکانیابی پناهگاه اسکان موقت بعد از زلزله با استفاده از الگوریتم بهینه‌سازی کلونی مورچه (ACO)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارائه مدل مکانیابی پناهگاه اسکان موقت بعد از زلزله با استفاده از الگوریتم بهینه‌سازی کلونی مورچه (ACO) :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
یکی از مهمترین مسائلی که پس از وقوع زلزله مورد توجه سازمان‌های مسئول در مدیریت بحران قرار می‌گیرد، انتخاب مکانی مناسب و ایمن جهت استقرار موقت جمعیت آسیب دیده از سانحه می‌باشد. مکانیابی پناهگاه‌های اسکان موقت به دلیل تعداد زیاد مکان‌های امن، محدودیت‌ها، وجود ترکیبات مکانی متفاوت یک مسئله پیچیده بهینه‌سازی می‌باشد. از سوی دیگر، یافتن ترکیبی از مکان‌های امن، تخصیص جمعیت و انتقال افراد آسیب دیده از سوانح به نزدیکترین پناهگاه ضروری می‌باشد. در این تحقیق با استفاده از الگوریتم بهینه‌سازی کلونی مورچه بعنوان یکی از جدیدترین روشهای فراابتکاری، در ترکیب با سیستم اطلاعات جغرافیایی مدلی ارائه شده است که همزمان با انتخاب مکان‌های امن، تخصیص جمعیت را انجام و کیفیت مکانیابی را براساس تابع هدف هزینه تعریف شده مورد بررسی قرار می‌دهد. در این مقاله شهر کرمان بعنوان الگوی تهیه پایگاه داده مکانی به منظور مکانیابی محل استقرار موقت جمعیتهای آسیب دیده از زلزله انتخاب و مورد مطالعه قرار گرفته است. با توجه به عدم توزیع مناسب فضاهای مورد نظر در سطح شهر و همچنین بدلیل نبود مکان‌های امن درمناطق با جمعیت متوسط، نتایج نشان می‌دهد که حدود ۴۰ درصد جمعیت شهر بایستی فاصله‌ای بیش از ۱۵۰۰ متر را تا نزدیکترین پناهگاه طی کنند و به منظور کاهش فاصله دسترسی، مستلزم ایجاد و یا تخصیص فضاهای باز در این مناطق می‌باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.