مقاله تاثیر حضور آلومینیوم بر خواص آنتی باکتریال و محتوای برخی اسیدهای چرب درریزجلبک Chlorella vulgaris Beijernick.تحت شرایط اتوتروفی و هتروتروفی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر حضور آلومینیوم بر خواص آنتی باکتریال و محتوای برخی اسیدهای چرب درریزجلبک Chlorella vulgaris Beijernick.تحت شرایط اتوتروفی و هتروتروفی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر حضور آلومینیوم بر خواص آنتی باکتریال و محتوای برخی اسیدهای چرب درریزجلبک Chlorella vulgaris Beijernick.تحت شرایط اتوتروفی و هتروتروفی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر حضور آلومینیوم بر خواص آنتی باکتریال و محتوای برخی اسیدهای چرب درریزجلبک Chlorella vulgaris Beijernick.تحت شرایط اتوتروفی و هتروتروفی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر حضور آلومینیوم بر خواص آنتی باکتریال و محتوای برخی اسیدهای چرب درریزجلبک Chlorella vulgaris Beijernick.تحت شرایط اتوتروفی و هتروتروفی :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
ریزجلبک ها گروهی از ارگانیسم ها هستند که به دلیل پتانسیل بالا دارای کاربرد های ویژه در صنعت می باشند. این جلبک ها حاوی مقدار زیادی ترکیبات لیپیدی هستند که برای سلامت مفیدند،خاصیت آنتی باکتریال دارند، همچنین از روغن استخراج شده به عنوان سوخت زیستی نیز استفاده می شود. در این پژوهش جلبکChlorella vulgaris Beijernick. در محیط کشت BG-11 دارای آلومینیوم (AlCl3)در شرایط اتوتروفی و هتروتروفی رشد داده شد. در هر مورد بقا و رشد، وزن خشک، محتوای آلومینیوم درونی نمونه، خاصیت آنتی باکتریال، محتوای اسیدهای چرب انباشته شده در جلبک و ترشح شده به محیط کشت در فاز لگاریتمی رشد مورد بررسی قرار گرفت. با توجه به نتایج، آلومینیوم موجب افزایش معنی دار (۰۵/0p<) رشد و وزن خشک در تیمار اتوتروفی حاوی ۳۰۰ میکرومولار آلومینیوم نسبت به سایر تیمارها گردید. بیشترین خاصیت آنتی باکتریال در عصاره متانولی تیمار هتروتروفی حاوی ۰۵/۰ گرم گلوکز مشاهده شد. همچنین حضور آلومینیوم موجب کاهش اسیدهای چرب انباشته شده در جلبک، نیز موجب افزایش اسیدهای چرب ترشح شده به محیط کشت در تیمار هتروتروفی نسبت به تیمار اتوتروفی شد. بقای نمونه در شرایط هتروتروفی حفظ شد. نمونه در شرایط هتروتروفی گلوکز، بدون فاز تاخیری، رشد را نشان داد که نشان از قابلیت خوگیری سریع ارگانیسم با شرایط هتروتروفی دارد. به نظر می‌رسد ویژگی‌های عنوان شده، جلبک سبز تک سلولی Chlorella vulgaris را از جنبه‌های گوناگون، نمونه‌ای کارا و توانمند می‌شناساند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.