مقاله تاثیر مانان الیگوساکارید به عنوان پربیوتیک بر عملکرد رشد، تغذیه، زنده مانی و ترکیب لاشه ماهی خواجو (Schizothorax zarudnyi)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر مانان الیگوساکارید به عنوان پربیوتیک بر عملکرد رشد، تغذیه، زنده مانی و ترکیب لاشه ماهی خواجو (Schizothorax zarudnyi) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر مانان الیگوساکارید به عنوان پربیوتیک بر عملکرد رشد، تغذیه، زنده مانی و ترکیب لاشه ماهی خواجو (Schizothorax zarudnyi)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مانان الیگوساکارید به عنوان پربیوتیک بر عملکرد رشد، تغذیه، زنده مانی و ترکیب لاشه ماهی خواجو (Schizothorax zarudnyi)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر مانان الیگوساکارید به عنوان پربیوتیک بر عملکرد رشد، تغذیه، زنده مانی و ترکیب لاشه ماهی خواجو (Schizothorax zarudnyi) :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
تأثیر پربیوتیک مانان الیگوساکارید بر شاخص های رشد، تغذیه، زنده مانی و ترکیب لاشه ماهی خواجو (Schizothorax zarudnyi) با میانگین وزنی ۴۵/۳± ۵/۶۴ گرم به مدت ۴۵ روز بررسی شد. آزمایش درون مخازن ۱۶۰۰ لیتری با تراکم ذخیره سازی ۱۱ عدد ماهی انجام شد. پربیوتیک مانان الیگوساکارید در سطح ۲ گرم به جیره غذایی ماهی خواجو اضافه گردید و با گروه شاهد(۰ گرم) مقایسه شد. غذادهی ۲ بار در روز به صورت اشباع انجام گرفت. افزودن مانان الیگوساکارید به ترکیب غذایی ماهی خواجو اختلاف معناداری را در مقادیر میانگین وزن هفتگی، ضریب تبدیل غذایی، نسبت کارایی پروتئین و شاخص قیمت در بین دو گروه نشان داد(۰۵/0P<). در طول دوره ازمایش، ماهیان همه تیمارها سالم بودند و هیچگونه تلفاتی اتفاق نیفتاد. یافته های آنالیز لاشه نشان داد که در میزان چربی و پروتئین اختلاف معنی داری بین تیمارها وجود دارد که بیشترین میزان چربی در تیمار ۲ گرم پربیوتیک مانان الیگوساکارید در کیلوگرم جیره و بیشترین میزان پروتئین در گروه شاهد بدست آمد(۰۵/0P<). نتایج بدست آمده مشخص نمود که افزودن ۲گرم پربیوتیک مانان الیگوساکارید در هر کیلوگرم جیره غذایی ماهی خواجو تاثیر چندانی در بهبود عملکرد رشد، تولید نهایی و ترکیب مغذی بدن (میزان پروتئین لاشه ماهی) ندارد و این سطح از پربیوتیک تاثیرگذاری بالایی بر افزایش عملکرد رشد، تغذیه و زنده مانی در ماهی خواجو ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.