مقاله استفاده ازتکنیک تصمیم گیری چند معیاره جهت انتخاب محصولات تولیدی در شرکت لبنیات فلات کوهرنگ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده ازتکنیک تصمیم گیری چند معیاره جهت انتخاب محصولات تولیدی در شرکت لبنیات فلات کوهرنگ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده ازتکنیک تصمیم گیری چند معیاره جهت انتخاب محصولات تولیدی در شرکت لبنیات فلات کوهرنگ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده ازتکنیک تصمیم گیری چند معیاره جهت انتخاب محصولات تولیدی در شرکت لبنیات فلات کوهرنگ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده ازتکنیک تصمیم گیری چند معیاره جهت انتخاب محصولات تولیدی در شرکت لبنیات فلات کوهرنگ :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
از مهمترین مسائل در بنگاه های تولیدی که محصولات متنوعی تولید می کنند و تقاضای محیط خارجی متغییر و غیر قطعی است تعیین اولویت تولید با در نظر گرفتن اهداف ومزیت شرکت می باشد. با توجه به گسترش بازار مصرف خارجی در صنایع لبنی و سعیمدیران شرکت ها در به دست آوردن حجم بیشتری در این میدان تولید و به موقع وبه میزان مناسب این محصولات امروزه مورد توجهمدیران این شرکت ها قرار گرفته است. در این پژوهشابتدا با استفاده از نظر خبرگان عوامل موثر بر تولید شناسایی شده سپس عوامل مورد نظر برای تولید به روشAHP امتیاز دهی شده و وزن هر محصول با توجه به معیار ها مشخص می گردد ودر نهایت محصول مناسب که معیارهای مورد نظر برآورده می کند انتخاب شده است. برای مقایسه با توجه به اطلاعات به دست آمده از پرسش نامه مساله انتخاب محصول با استفاده از روش تاپسیس نیز مورد بررسی قرار می گیرد.روش تاپسیس با توجه به در نظر گرفتن عوامل ایده آل وضد ایده آل و در نظر گرفتن فاصله آنان گزینه های تولیدی را اولویت بندی می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.