مقاله تاثیر محصول پروبیوتیکی پروتکسین بر فلور باکتریایی روده ی تاسماهی سیبری (Acipenser baeri
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر محصول پروبیوتیکی پروتکسین بر فلور باکتریایی روده ی تاسماهی سیبری (Acipenser baeri دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر محصول پروبیوتیکی پروتکسین بر فلور باکتریایی روده ی تاسماهی سیبری (Acipenser baeri کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر محصول پروبیوتیکی پروتکسین بر فلور باکتریایی روده ی تاسماهی سیبری (Acipenser baeri،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر محصول پروبیوتیکی پروتکسین بر فلور باکتریایی روده ی تاسماهی سیبری (Acipenser baeri :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
تحقیق حاضر به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک پروتکسین بر فلور باکتریایی روده ی تاسماهی سیبری در بهار ۱۳۸۹ به مدت ۸ هفته در انستیتو تحقیقات بین المللی ماهیان خاویاری دکتر دادمان انجام شد. این آزمایش در قالب یک گروه شاهد و سه گروه تیماری با سه تکرار مورد بررسی قرار گرفت. پروبیوتیک در ۳ سطح ۵/۰، ۱ و ۵/۱ گرم در هر کیلوگرم غذا، بکار گرفته شد. ماهیها هر روز در ۳ نوبت و با فاصله زمانی ۸ ساعت مورد تغذیه قرار می گرفتند. نتایج حاصل از بررسی فلور باکتریایی روده ، حاکی از وجود اختلاف معنی دار در بین گروه های تیماری بود (۰۵/0P<) که در این میان، بیشترین آن مربوط به گروه تیماری ۲ و کمترین مقدار آن مربوط به گروه تیماری ۳ بود. این نتایج نشان می دهند که اضافه کردن مقدار معینی از پروبیوتیک تا حدودی می تواند باعث بهبود میکروفلور روده ی ماهی شود اما افزودن بیش از حد آن این اثر را نشان نداد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.