مقاله رابطه بین خصوصیات خاک و آب زبرزمینی بر کیفیت زه آبهای حاصله در دو کشت و صنعت امیرکبیر و امام خمینی ره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله رابطه بین خصوصیات خاک و آب زبرزمینی بر کیفیت زه آبهای حاصله در دو کشت و صنعت امیرکبیر و امام خمینی ره دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رابطه بین خصوصیات خاک و آب زبرزمینی بر کیفیت زه آبهای حاصله در دو کشت و صنعت امیرکبیر و امام خمینی ره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رابطه بین خصوصیات خاک و آب زبرزمینی بر کیفیت زه آبهای حاصله در دو کشت و صنعت امیرکبیر و امام خمینی ره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رابطه بین خصوصیات خاک و آب زبرزمینی بر کیفیت زه آبهای حاصله در دو کشت و صنعت امیرکبیر و امام خمینی ره :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این تحقیق رابطه بین خصوصیات خاک و آب زیرزمینی برکیفیت زه آبهای حاصله در دو کشت و صنعت امیر کبیر و امام خمینی)ره(با هدف برآورد اثر خصوصیات خاک وآب زیر زمینی وآب آبیاری به طور مجزا بر کیفیت زه آب می باشد. برای اینمنظور داده های خاک و آب زیرزمینی دو کشت و صنعت امیر کبیر و امام خمینی)ره(که طی سالهای ۱۶۳۱ و ۱۶۳۱ از گزارشات خاکشناسی و آب زیرزمینی جمع آوری شد و داده های آب آبیاریو زه آب دو کشت و صنعت امیرکبیر و امام خمینی که طی سالهای ۱۶۱۱ ۱۶۱۱ جمع آوری شده بود، دراین مطالعه استفاده – شد. پس از دسته بندی مورد نظر بر اساس منطقه مورد مطالعه، روابط بین عوامل اصلی و فرعی بر کیفیت زه آبها توسط نرم افزارآماری SPSS از طریق آزمون t و روابط رگرسیونی چند دامنه بررسی و اثرات عوامل مختلف بر کیفیت زه آب از طریق ضرائب مربوطه محاسبه و تحلیل شد و نتایج زیر بدست آمد: ۱ مقادیر هدایت الکتریکی عصاره اشباع خاک در دو کشت و – صنعت امیر کبیر و امام خمینی در سطح ۱% از نظر آماری دارایاختلاف معنی دار می باشند. این امر احتمالاً به دلیل قرار داشتن کشت و صنعت امیر کبیر در موقعیت پست تر از سطح دریا می باشد که سبب شده است تجمع بیشتری از املاح در خاک اینکشت و صنعت رخ دهد. ۲ کاتیون سدیم و آنیون کلر و مجموع آنیون ها و کاتیون های – آب آبیاری در سطح ۱% و کاتیون کلسیم در سطح ۵% اختلاف معنی دار نشان می دهند. SAR, SSP,EC , pH در آب آبیاریدو منطقه در سطح ۱% اختلاف معنی دار نشان می دهند. علت این تفاوت ها می تواند به منشاء و محل آبگیری این دو کشت و صنعت مربوط می شود. ۳- بین – EC زهکش و برخی از فاکتورهای آب آبیاری ارتباط معنی دار وجود ندارد. علت این امر می تواند به اثر شدید شوری خاک و آب زیرزمینی بر شوری زه آب باشد که که سبب تغییر شدید شوری زه آب شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.