مقاله تاثیر بکارگیری آب دریا بر کیفیت شیمیایی زه آب در خاک های رسی سنگین (مطالعه موردی منطقه نوکنده استان گلستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر بکارگیری آب دریا بر کیفیت شیمیایی زه آب در خاک های رسی سنگین (مطالعه موردی منطقه نوکنده استان گلستان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر بکارگیری آب دریا بر کیفیت شیمیایی زه آب در خاک های رسی سنگین (مطالعه موردی منطقه نوکنده استان گلستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر بکارگیری آب دریا بر کیفیت شیمیایی زه آب در خاک های رسی سنگین (مطالعه موردی منطقه نوکنده استان گلستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر بکارگیری آب دریا بر کیفیت شیمیایی زه آب در خاک های رسی سنگین (مطالعه موردی منطقه نوکنده استان گلستان :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
باصنعتی شدن کشورها و رشد سریع جمعیت در مناطق مختلف جهان، منابع آب شیرین در بیشترنقاط دنیارو به کاهش است.با توجه به وسعت حدود ۱۸ میلیون هکتاری اراضی کشاورزی کشور هر گونه تغییر که با کاهش میزان مصرف آب شیرین همراهباشد، در سطح ملّی از جایگاه بسیار ویژه ایی برخوردار خواهدبود. در همین راستا، استفاده از آب های نامتعارف ازجمله آب دریا موردتوجه قرار می گیرد. بهمین منظور، پژوهشی در قالب طرح کامل تصادفی با ۴ تیمار غلظت آب شاهد (آب شرب)، ۳۰ درصد آب دریا، ۶۰ درصد آب دریا، ۱۰۰ درصد آب دریا و در ۳ تکرار انجام شد. مطالعه موردی برروی خاک منطقه نوکنده در استانگلستان انجام گرفت. بر اساس نتایج حاصل، می توان نتیجه گرفت که با افزایش غلظت آب آبیاری ،میزان شوری زه آب خروجی نیز افزایش یافت. بر اساس جداول محاسبه شدهPHاینطور استنباط می شود که با بالا رفتن غلظت آب آبیاریPHزه آب ، نرخ کاهشی یافته و از طرف دیگر، هرچه حجم منفذی افزایش می یابد، اختلافPHبین شاهدو باقی تیمارها کاهش می یابد. بعبارتدیگر در ابتدا تفاوت بینPH تیمارها با شاهد (آب شرب) زیاد است اما در ادامه هر چه به انتهای آزمایش می رویم این اختلافکاهشوPHتیمارها بهPHآب شرب نزدیک می شود. نتایج EC این واقعیت را اثبات می کند که استفاده از آب دریا با غلظت بالا از جهت شوری، روش مناسبی برای آبیاری نمی باشد اما از نظرPHاختلاف بین شاهد وتیمارها در طی آزمایش رو به کاهش وروندمثبتی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.