مقاله مطالعه سیستم تثبیت ازت آگروباکتریوم تومافشینس در ریزوبیوم لگومینوزاروم و بررسی آن بر روی گیاه نخود فرنگی( Pisum sativum)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه سیستم تثبیت ازت آگروباکتریوم تومافشینس در ریزوبیوم لگومینوزاروم و بررسی آن بر روی گیاه نخود فرنگی( Pisum sativum) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه سیستم تثبیت ازت آگروباکتریوم تومافشینس در ریزوبیوم لگومینوزاروم و بررسی آن بر روی گیاه نخود فرنگی( Pisum sativum)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه سیستم تثبیت ازت آگروباکتریوم تومافشینس در ریزوبیوم لگومینوزاروم و بررسی آن بر روی گیاه نخود فرنگی( Pisum sativum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه سیستم تثبیت ازت آگروباکتریوم تومافشینس در ریزوبیوم لگومینوزاروم و بررسی آن بر روی گیاه نخود فرنگی( Pisum sativum) :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این تحقیق اثر سیستم تثبیت ازت دو سوش باکتریRhizobium leguminosarumبر روی گیاهPisum sativumمورد بررسی قرارگرفت. سوش اول حاوی بانک ژنیR leguminosarumمی باشد، که باWild typeاز آن یاد میشود، و سوش دوم حامل پلاسمید تثبیت ازت باکتریA tumefacienseبوده که از آن به عنوان سوشw.t.(pHN20یاد میشود.. آزمایش در محیط کشت پرلیت و آبیاری گلدانهابا محلولFPانجام شد. گیاهان از نظر بعضی از خصوصیات مرفولوژیکی و فیزیولوژیکی مورد بررسی قرار گرفتند. آنالیز داده ها نشان دادکه طول اندام هوایی، وزن تر، مقدار کل پروتئین ریشه، میزان کلروفیل،a,bکلروفیل کل و میزان کاروتنوئیدها، در گیاه نخود فرنگی آلوده شده با سوشw.t.(pHN20نسبت به نخود فرنگی های تیمار شده با سوش(w.t.)و بدون تیمار (کنترل)، تفاوت چشمگیری نشان میداد که این تفاوت در سطح ۵% معنی دار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.