مقاله مقایسه پروفایل اسیدهای چرب دانه درخت گل ابریشم شب خسب بومی استان بوشهر با برخی ازروغنهای متداول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه پروفایل اسیدهای چرب دانه درخت گل ابریشم شب خسب بومی استان بوشهر با برخی ازروغنهای متداول دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه پروفایل اسیدهای چرب دانه درخت گل ابریشم شب خسب بومی استان بوشهر با برخی ازروغنهای متداول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه پروفایل اسیدهای چرب دانه درخت گل ابریشم شب خسب بومی استان بوشهر با برخی ازروغنهای متداول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه پروفایل اسیدهای چرب دانه درخت گل ابریشم شب خسب بومی استان بوشهر با برخی ازروغنهای متداول :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
درخت گل ابریشم شب خسبAlbizia lebbeck ازدرختان بومی اسیا و ازجمله ایران می باشد که بطور ویژه دراستان بوشهر رشد و نمومیکند دراین تحقیق روغن دانه های این درخت ازلحاظ نوع ترکیب اسیدهای چرب و شباهت آن بابرخی روغنهای خوراکی متداول مورد بررسی قرارگرفت دانه های درخت مذکور ازنقاط مختلف استان بوشهر جمع اوری شده و استخراج محتوای روغنی دانه ها به کمک حلال ان – هگزان و پروفایل اسیدهای چرب موجود درآنها انالیز شدند شناسایی ترکیب اسیدهای چرب مربوطه توسط دستگاه گازکروماتوگرافی صورت پذیرفت ازموارد قابل توجه دراسیدهای چرب به دست امده حضور نونانوئیک اسید C9 و هنیکوسانوئیک اسید c21 بود که درروغنهای غذایی مرسوم کمتریافت یم شود همچنین حضور مقداربسیاربالای لینولئیک اسید که ازاسیدهای چرب نادر است نیز میتواند این درخت بومی استان را به عنوان مبعی ازاین اسیدچرب معرفی نماید نسبت اولئیک به لینولئیک اسید دراین گونه کاملا با استاندارد سلامت روغنها تطابق داشته و ۱به ۳ بود که مشابه روغنهای کانولا و موز میباشد ازطرفی نسبت اسیدهای چرب غیراشباع به اشباع ۲/۵۸ و مقداراسیدهای چرب اشباع نیز ۲۷/۹۵ بود که مشابه روغن تخم پنبه بود این روغن مانند روغن تخم پنبه به دلیل داشتن مقداربالای لینولئیک اسید میتواند به عنوان منبعی برای این اسیدچرب لحاظ گردد و بخاطرنسبت های خاص مذکور درتحقیقات بیشتر به عنوان جایگزین مناسبی برای روغن تخم پنبه دررژیم غذایی افراد استفاده شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.