مقاله مقایسه میزان کلاژن استخراج شده از پوست و باله ماهی هوور دم دراز Thunnus tonggol


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه میزان کلاژن استخراج شده از پوست و باله ماهی هوور دم دراز Thunnus tonggol دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه میزان کلاژن استخراج شده از پوست و باله ماهی هوور دم دراز Thunnus tonggol  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه میزان کلاژن استخراج شده از پوست و باله ماهی هوور دم دراز Thunnus tonggol،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه میزان کلاژن استخراج شده از پوست و باله ماهی هوور دم دراز Thunnus tonggol :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
پژوهش کنونی به منظور استخراج پروتئین کلاژن از پوست وباله ماهی تون دم دراز با نام فارسی هوورThunnus tonggol صورت گرفت درطی فراوری ماهی ، مقادیر زیادی از ضایعات شامل آب و مواد جامد تولید می شوند و پوست و باله ماهی حاصل از ضایعات فرآوری آبزیان را می توان به عنوان جایگزین منابع ژلاتینی و کلاژنی مذکور در نظر گرفت. نمونه های مورد استفاده در پژوهش حاضر از ضایعات کارخانه کنسرو ماهی بندرعباس تامین گردید. طی آزمایش به منظور استخراج کلاژن از هر ناحیه پوست و باله ها با سه تکرار از آنها در آزمایشگاه مورد آزمایش و تجزیه شیمیایی قرار گرفت. همچنین میزان رطوبت، خاکستر، چربی، پروتئین و اسیدهای آمینه در این قسمت ها نیز سنجیده گردید. نتایج حاصل از پژوهش نشان داد که از نظر میزان رطوبت پوست ماهی هوور بیشترین درصد را به خود اختصاص داده در حالیکه اختلاف معنی داری با میزان رطوبت باله نداشت p<0/05 پروتئین درپوست بیشترین میزان را داشت p<0/05 درهردونمونه پوست، باله و ماهی هوور اسید آمینه گلیسین به عنوان اسید آمینه غالب بود و اسید آمینه هیدروکسی پرولین )شاخص اصلی کلاژن( در پوست نسبت به باله مقادیر بالاتری رانشان داد p<0/05 با توجه به نتایج حاصله می توان گقت: پوست ماهی هوور دارای مقادیر بیشتری از کلاژن در مقایسه با باله است p<0.05 همچین الگوی الکتروفورز نشان داد که هیچ گونه اختلافی در الگوی کلاژن در پوست و باله ماهی هوور وجودندارد p<0/05 ,هردو کلاژن بدست آمده دارای حداقل دوزنجیره a1,a2 می باشند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.