مقاله ارزیابی تنش حرارتی بر فعالیت زیستی و بیومس مخمر کلایورومایسس مارکسیانوس از آب پنیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تنش حرارتی بر فعالیت زیستی و بیومس مخمر کلایورومایسس مارکسیانوس از آب پنیر دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تنش حرارتی بر فعالیت زیستی و بیومس مخمر کلایورومایسس مارکسیانوس از آب پنیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تنش حرارتی بر فعالیت زیستی و بیومس مخمر کلایورومایسس مارکسیانوس از آب پنیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تنش حرارتی بر فعالیت زیستی و بیومس مخمر کلایورومایسس مارکسیانوس از آب پنیر :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
در این مطالعه هدف ارزیابی شوک حرارتی بر فعالیت زیستی و راندمان تولید اتانول توسط مخمر کلایورومایسس مارکسیانوس واریته فراژیلوس (PTCCno :9159) از آب پنیر بود. به این منظور ابتدا از پساب شرکت لبنی روزانه نمونه برداری صورت گرفت. نمونه ی استریل شده جهت ارزیابی های بعدی مورد استفاده قرار گرفت. مخمر کلایورومایسس فراژیلیس از نظر تولید اتانول و CO2 و بیومس تحت پیش شوک دمایی ۵۰ درجه ی اسنتی گراد (طی ۱۵ دقیقه) مورد ارزیابی قرار گرفت. دمای انکوباسیون ۳۰، ۳۵، ۴۰ و ۴۵ درجه ی سانتی گراد به طور جداگانه و در سه تکرار مورد استفاده قرار گرفت. نتایج نشان داد که بیشترین میزان تولید اتانول، دی اکسید کربن و بیومس در دمای انکوباسیون ۳۵ درجه ی سانتیگراد، تحت پیش شوک حرارتی ۱۵ دقیقه بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.