مقاله نانوکامپوزیت نقره و اثر آنتی میکروبی آن در کاهش بار میکروبی کیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نانوکامپوزیت نقره و اثر آنتی میکروبی آن در کاهش بار میکروبی کیک دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نانوکامپوزیت نقره و اثر آنتی میکروبی آن در کاهش بار میکروبی کیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نانوکامپوزیت نقره و اثر آنتی میکروبی آن در کاهش بار میکروبی کیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نانوکامپوزیت نقره و اثر آنتی میکروبی آن در کاهش بار میکروبی کیک :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
بسته بندی مهمترین فاکتوری است که درگسترش زمان ماندگاری محصولات غذایی نقش بسزایی ایفا میکند امروزه تکنولوژی های نانوبه سبب وجود عناصرریزمقیاس نقش خودرا دراین زمینه پررنگ تراشکارساخته است دراین میان نانوپوشش های نقره گام موثری درافزایش ماندگاری فراورده و کاهش خطرعوامل میکروبی نشان داده است با افزیاش درصد نانونقره درپلیمرهای حاوی عنصارنقره درمقیاس نانوو به تبع آن میزان بیشتر ذرات ۲۰۰و۱و۲ درصدوزنی ppmدرسطح بسته بندی عمر نگهداری محصولات بیشتر میگردد دراین تحقیق اثرانتی میکروبی ۳نوع نانوپوشش نقره حاوی نانوذرات نقره برزمان ماندگاری محصولات اردی مورد بررسی قرارگرفت همانگونه که پیش بینی میشدنانوپوشش نقره حاوی ۳درصد ذرات وزنی نانو نقره توانست بیش از۹۴۷درصد ازکل میکروارگانیسم های موجود را درمقایسه با پوشش معمولی که پلی اتیلن باوزن مولکولی پایین بود پس از۳ روزبا موفقیت ازمیان بررد و و درمورد قارچها این قابلیت به میزان ۱۰۰درصد کل قارچها پس از۳روزنشان داده شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.