مقاله بررسی تاثیر استقرار برنامه اعتبار بخشی برسیستم مدیریت بحران در بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی سبزوار (مطالعه موردی : بیمارستان واسعی سبزوار )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر استقرار برنامه اعتبار بخشی برسیستم مدیریت بحران در بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی سبزوار (مطالعه موردی : بیمارستان واسعی سبزوار ) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر استقرار برنامه اعتبار بخشی برسیستم مدیریت بحران در بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی سبزوار (مطالعه موردی : بیمارستان واسعی سبزوار )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر استقرار برنامه اعتبار بخشی برسیستم مدیریت بحران در بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی سبزوار (مطالعه موردی : بیمارستان واسعی سبزوار )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر استقرار برنامه اعتبار بخشی برسیستم مدیریت بحران در بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی سبزوار (مطالعه موردی : بیمارستان واسعی سبزوار ) :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
زمینه و هدف: این پژوهش با بهره گیری از برنامه اعتبار بخشی، به بررسی تاثیر آن در سیستم مدیریت بحران در بیمارستانها پرداخته است؛ بیمارستانها و مراکز بهداشتی درمانی، باید مکان های ایمنی، نه تنها برای بیماران بلکه برای کارکنان و برای عموم مردم علی الخصوص در زمان بحران و حادثه باشند؛ برنامه اعتبار بخشی به عنوان یک ارزشیابی کیفی و ابزار مدیریتی موثر، رویکردی است برای ارتقا ایمنی و کیفیت خدمات در مراکز درمانی و بهداشتی، که در تمام دنیا مورد استقبال قرار گرفته است. مواد و روش: این پژوهش از روش پیمایشی استفاده شده و زمینه یابی(پرسشنامه) در سال۱۳۹۲ بر مبنای نظرات ۹۲ نفر از کارکنان اداری و درمانی بیمارستان واسعی سبزوار که به صورت تصادفی انتخاب شده، می باشد. و برای تعیین پایایی پرسشنامه از ضریب آلفای کرونباخ و برای متغیرهای کمی از آزمون تی یک نمونه ای استفاده گردید. یافته ها: حاصل این پژوهش نشان می دهد ضریب آلفای کرونباخ از نظر پاسخگویان،۸۳ درصد می باشد. یافته های بدست آمده با استفاده از آزمون تی یک نمونه ای نشان داد که رابطه آموزش، ارتباطات سازمانی، بهبود کیفیت و ایمنی بیمار در جلوگیری از بحران و یا کاهش بحران ار حد متوسط بالاتر می باشد. نتیجه گیری: نتایج بدست آمده نشان دهنده آن است که آموزش صحیح، اطلاعات صحیح و کامل در مورد مسائل کاری، رعایت نکات بهداشتی و ایمنی، استفاده از تجهیزات مناسب در برابر بحران ها جهت جلوگیری و یا کاهش مخاطرات تاثیردلرد. و استفرار برنامه اعتبار بخشی بر سیستم مدیریت بحران تاثیر دارد و از حد متوسط بالاتر می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.