مقاله اثرات نفتالین استیک بر پایداری میوه روی درخت و بعضی صفات کمی و کیفی ارقام سیب گلدن دلیشز و رد دلیشز Effects of naphtalene acetic acid (NAA)on stability offruitson trees in apple cultivars cv Golden delicious and Red delicious


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات نفتالین استیک بر پایداری میوه روی درخت و بعضی صفات کمی و کیفی ارقام سیب گلدن دلیشز و رد دلیشز Effects of naphtalene acetic acid (NAA)on stability offruitson trees in apple cultivars cv Golden delicious and Red delicious دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات نفتالین استیک بر پایداری میوه روی درخت و بعضی صفات کمی و کیفی ارقام سیب گلدن دلیشز و رد دلیشز Effects of naphtalene acetic acid (NAA)on stability offruitson trees in apple cultivars cv Golden delicious and Red delicious  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات نفتالین استیک بر پایداری میوه روی درخت و بعضی صفات کمی و کیفی ارقام سیب گلدن دلیشز و رد دلیشز Effects of naphtalene acetic acid (NAA)on stability offruitson trees in apple cultivars cv Golden delicious and Red delicious،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات نفتالین استیک بر پایداری میوه روی درخت و بعضی صفات کمی و کیفی ارقام سیب گلدن دلیشز و رد دلیشز Effects of naphtalene acetic acid (NAA)on stability offruitson trees in apple cultivars cv Golden delicious and Red delicious :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
این تحقیق با هدف بررسی اثرات نفتالین استیک اسید (NAA) در مقادیر مختلف (۱۵, ۱۰, ۵ ppm و شاهد) در جهت پایداری میوه سیب ارقام گلدن دلیشز و رددلیشز به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی در ۳ تکرار در یکی از باغات سیب منطقه مهاباد انجام گرفت. نتایج نشان داد که اثر NAA بر اغلب صفات مطالعه شده معنی دار بود. براسا نتایج تجزیه واریانس اثر NAA بر درصد ریزش میوه در ارقام فوق در سطح ۵% معنی دار و غلظت NAA15ppm با کمترین ریزش میوه به عنوان تیمار برتر انتخاب شد. همچنین اثر NAA بر نیروی وارده برای جداکردن میوه از شاخه حامل میوه در سطح آماری ۵% معنی دار بود بطوریکه غلظت NAA15ppm با وارد کردن نیرویی حداقل معادل ۱۱۴۶ گرم جهت جدا نمودن میوه از شاخه حاملدار مقایسه با غلظت های دیگر بیشترین نیرو جهت جدا نمودن میوه از شاخه حامل لازم بود. اثر NAA بر صفاتی نظیر سفتی بافت میوه، رنگ میوه و pH از لحاظ آماری معنی دار بوده است. سفتی بافت میوه در تیمارهای محلول پاشی شده با NAA نسبت به شاهد کاهش ولی رنگ زمینه و روئی میوه بهبود یافته بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.