مقاله استفاده از میکروارگانیسم ها در ازدیاد برداشت نفت و بررسی عوامل موثر بر آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از میکروارگانیسم ها در ازدیاد برداشت نفت و بررسی عوامل موثر بر آن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از میکروارگانیسم ها در ازدیاد برداشت نفت و بررسی عوامل موثر بر آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از میکروارگانیسم ها در ازدیاد برداشت نفت و بررسی عوامل موثر بر آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از میکروارگانیسم ها در ازدیاد برداشت نفت و بررسی عوامل موثر بر آن :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
در بحث استخراج نفت از مخازن، چندین روش وجود دارد. برداشت اولیه نفت با کاهش انرژی طبیعی مخزن همراه است و با استفاده از روشهایی مانند سیلابزنی به عنوان برداشت ثانویه نفت ضمن تامین مجدد فشار مخزن، جابجایی نفت در مخازن میسر می گردد. در واقع پس از برداشت اولیه و ثانویه در حدود ۷۰ درصد نفت، در مخازن باقی مانده و تولید نفت از جنبه اقتصادی به محدودیت خود می رسد. یکی از راههای موثر اقتصای در میان روشهای ازدیاد برداشت، استفاده از میکروارگانیسم ها (ازدیاد برداشت میکروبی) معرفی شده است. این فرایند به کمک میکروبهای می هوازی و اححلال مواد معدنی و سوفات صورت میگیرد. باکتری ها به دلیل اندازه کوچک، رشد سریع،نوانایی تحمل شرایط محیطی مخزن و تولید متابولیک های میکروبی، مطلوب ترین میکروارگانیسم مورد استفاده در ازدیاد برداشت نفت به روش میکروبی می باشند. مواد فعال سطحی زیستی، بیوگاز، بیو پلیمر، توده زیستی، اسیدها و حلال ها از جمله متابولیکهایی هستند که توسط باکتری ها ترشح ی شوند که هر کدام به نوبه خود با تغییر خواص فیزیکی نفت یا تاثیر بر خلل و فرج سنگ مخزن برداشت نفت را تسهیل می کنند. د راین مقاله به بررسی و مطالعه استفاده از میکروارگانیسم ها در ازدیاد برداشت نفت و عوامل موثر بر آن همچون دما، ph، و شوری بر عملکرد باکتری ها، و محصولات متابولیکی آن ها پرداخته شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.