مقاله اثر تنش شدت های مختلف چرای دام بر درصد تجزیه پذیری دیوارهسلولزی و همی سلولزی گونهFestuca ovina


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تنش شدت های مختلف چرای دام بر درصد تجزیه پذیری دیوارهسلولزی و همی سلولزی گونهFestuca ovina دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تنش شدت های مختلف چرای دام بر درصد تجزیه پذیری دیوارهسلولزی و همی سلولزی گونهFestuca ovina  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تنش شدت های مختلف چرای دام بر درصد تجزیه پذیری دیوارهسلولزی و همی سلولزی گونهFestuca ovina،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تنش شدت های مختلف چرای دام بر درصد تجزیه پذیری دیوارهسلولزی و همی سلولزی گونهFestuca ovina :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
تعیین کیفیت علوفه گیاهان مرتعی ایران، بررسی اثر عوامل محیطی بر ان و معرفی روش‌های مناسب ارزیابی کیفیت علوفه مراتع کشور، یکی از چالش‌های موجود در اداره علمی و بهره‌برداری مراتع است. بنابراین به منظور بررسی کیفیت علوفه مرتعی festuca ovina در منطقه حفاظت شده بیجار استان کردستان، اقدام به نمونه‌برداری کامل از اندام هوایی به روش تصادفی – سیستماتیک در شدت‌های مختلف چرایی گردید. این ناحیه دارای سه منطقه کاملاً حفاظت شده (تیمار چرا ممنوع یا قرق)، منطقه تحت چرای کنترل شده (تیمار چرای متوسط) و منطقه چرای آزاد (تیمار چرای سنگین) به فاصله نزدیکی از یکدیگر می‌باشد. به این ترتیب تیمارهای مناسب جهت مقایسه اثر شدت‌های متفاوت چرا بر میزان دیواره سلولزی و همی سلولوزی گونه مذکور انتخاب شد. به منظور تعیین کیفیت علوفه گونه فستوکا آوینا دیواره سلولزی ADF و دیواره همی سلولزی NDF به روش ون سوست مورد ارزیابی قرار گرفت. تجزیه و تحلیل با استفاده از نرم‌افزار SPSS و مقایسه میانگین با آزمون دانکن صورت گرفت. نتایج نشان دا که میانگین تیمارهای تنش چرای متوسط و سنگین نسبت به منطقه قرق به ترتیب معادل ۸۰/۸۷ و ۴۲/۹۴ درصد بر دیواره سلولزی و ۸۹/۸۳ و ۸۶/۸۶ درصد در مورد دیواره همی سلولزی گونه فستوکا آوینا را کاهش می‌دهد. به عبارتی چرای سنگین اثر منفی بر کیفیت علوفه‌ای گونه فستوکا آوینا دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.