مقاله تاثیر مدیریت تغذیه گیاه در کنترل پژمردگی ورتیسیلیومی و افزایش عملکرد در سیب زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر مدیریت تغذیه گیاه در کنترل پژمردگی ورتیسیلیومی و افزایش عملکرد در سیب زمینی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر مدیریت تغذیه گیاه در کنترل پژمردگی ورتیسیلیومی و افزایش عملکرد در سیب زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مدیریت تغذیه گیاه در کنترل پژمردگی ورتیسیلیومی و افزایش عملکرد در سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر مدیریت تغذیه گیاه در کنترل پژمردگی ورتیسیلیومی و افزایش عملکرد در سیب زمینی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
پژمردگی ورتیسیلیومی ) Verticillium wilt ( یکی از بیماریهای شایع در مزارع سیب زمینی کشور است که همه ساله خسارات زیادی به کشاورزان وارد می نماید. نظر به تاثیر عناصر غذایی در افزایش یا کاهش شدت این بیماری، اقدام به اجرای این آزمایش طی سالهای ۱۳۱۱ ۱۳۳۱ گردید. برای این منظوردر قالب طرح بلوک های کامل تصادفی تعداد ۱۳ تیمار شامل کودهای نیتروژن ، فسفر و پتاسیم بر اساس آزمون خاک و ۲۱ و ۰۱ درصد کمتر و بیشتر از آزمونخاک در سه تکرار مورد بررسی قرار گرفت. صفات اندازه گیری شامل امتیاز بیماری به روش سوسونچی ، عملکرد ، قطر و وزن غده بود. در سال اول در عملکردبین تیمارها در سطح ۵% اختلاف معنی دار بود. بیشترین مقدار عملکرد ) ۰۱۱۱۱ کیلوگرم در هکتار( با مصرف عناصر غذایی پتاسیم و فسفر بر اساس آزمون خاک، و نیتروژن ۰۱ % بیشتر از آزمون خاک به دست آمد. کمترین امتیاز بیماری نیز با مصرف فسفر و نیتروژن بر اساس آزمون خاک و پتاسیم ۰۱ درصد بیشتر از آزمون خاک بدست آمد. در سال دوم نیز در عملکرد و امتیاز بیماری بین تیمارها اختلاف معنی دار بود. بیشترین مقدار عملکرد ) ۳۵۶۱۱ کیلوگرم در هکتار( و کمترین امتیاز بیماری با مصرف فسفر و پتاسیم بر اساس آزمون خاک و نیتروژن ۲۱ درصد بیشتر از آزمون خاک به دست آمد. در مجموع دو سال، در این آزمایش ملاحظه شد، در صورت مصرف فسفر بر اساس آزمون خاک و نیتروژن و پتاسیم ۰۱ % بیشتر از آزمون خاک منجر به کاهش شدت بیماری ورتی سیلیوم و برداشت حداکثر محصول در سیب زمینی می شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.