مقاله تاثیرحرارت شبیه سازی شده بوسیله رنسیمت و بررسی پروفایل اسیدهای چرب روغن ذرت پس ازگذشتن ازمرزپایداری اکسایشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیرحرارت شبیه سازی شده بوسیله رنسیمت و بررسی پروفایل اسیدهای چرب روغن ذرت پس ازگذشتن ازمرزپایداری اکسایشی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیرحرارت شبیه سازی شده بوسیله رنسیمت و بررسی پروفایل اسیدهای چرب روغن ذرت پس ازگذشتن ازمرزپایداری اکسایشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرحرارت شبیه سازی شده بوسیله رنسیمت و بررسی پروفایل اسیدهای چرب روغن ذرت پس ازگذشتن ازمرزپایداری اکسایشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیرحرارت شبیه سازی شده بوسیله رنسیمت و بررسی پروفایل اسیدهای چرب روغن ذرت پس ازگذشتن ازمرزپایداری اکسایشی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
ذرت ازجمله گیاهانی است که روغن دانه آن بصورت مرسوم جهت فرایند سرخ کردن استفاده میشود ازانجا که روغن ذرت دارای پایداری اکسیداسیون زیادی میباشد لذات حقیق حاضربرروی پایداری واثرحرارت برترکیب اسیدهای چرب آن پس ازگذشتن ازنقطه پایداری متمرکز گشت دراین تقحیق روغنهای ذرت خالص وارداتی به بوشهر برای مشابه سازی با شرایط حرارت دادن توسط دستگاه رنسیمت تحت حرارت برنامه ریزی شده قرارگرفت و طیف پایداری اکسایشی مربوطه رسم گردید باتعیین نقطه پایداری روغن تغییرفرم یافته متییل استر و ازلحاظ پروفایل اسیدهای چرب مورد بررسی قرارگرفت پس ازمقایسه طیف روغن مذکور با روغن ذرت حرارت ندیده درشرایط مشابه مشخص گردید که میزان اسیدهای چرب اشباع دریان روغن پس ازگذشتن ازنقطه پایداری اکسایشی به ۲۵/۳۶ درصد اسیدهای چرب یک غیراشباعی ۶۶//۳۱ چندغیراشباعی ۵/۳۵ رسید درترکیب پروفایل مذکور به طور مشهود درصد اسیداولئیک افزایش و اسیدلینولئیک کاهش چشمگیریافت پس ازگذشتن ازپایداری اکسایشی ترکیبات اشباع افزایش و ترکیبات غیراشباع درکل کاهش یافتند کاهش درترکیبات چندغیراشباعی بطور اساسی مربوط به لینولئیک اسید بود این کاهش بسیارزیاد نسبت امگا ۶ به امگا ۳ را تقریبا ازمقدار ۵۶ برابری به حدود ۶/۳۳ می رساند که به قمدار مساعد ۴بسیارنزدیکتر است لذا ردشدن ازنقطه پایداری درروغن ذرت الزاما نمی تواند منفی تلقی گردد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.