مقاله تأثیر هوادهی و مواد افزودنی بر COD پساب کارخانه شیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر هوادهی و مواد افزودنی بر COD پساب کارخانه شیر دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر هوادهی و مواد افزودنی بر COD پساب کارخانه شیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر هوادهی و مواد افزودنی بر COD پساب کارخانه شیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر هوادهی و مواد افزودنی بر COD پساب کارخانه شیر :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
در این تحقیق، کاربرد فرآیند ه وادهی در حضور پوست (گردو، بادام، فندق) برای کاهش COD پساب شیر مورد ارزیابی قرار گرفته است. برای کاهش COD، عملرد فرایند هوادهی و هوادهی در حضور پوست (گردو، بادام، فندق) بررسی شده است. فرآیند هوادی در مدت زمان ۲۶ ساعت با ظرفیت هوادهی چون ۱/min (5/5، ۳/۵، ۱/۵) صورت گرفته است. فرایند هوادهی در حضور پوست (گردو، بادام، فندق) به مدت ۸ ساعت در ظرفیت هوادهی ۱/min 5/5 برای سه غلظت ۴، ۵ و ۶ گرم از پوست (گردو، بادام، فندق) با قطر متوسط ۵۰۰ میکرومتر، ۱ میلی متر و ۴ میلی متر مورد ارزیابی قرار گرفته است و اثر این پارامترها بر کاهش COD بررسی شده است. نتایج بدست آمده نشان می دهد با افزایش ظرفیت هوادهی و زمان هوادهی، COD کاهش بیشتری می یابد. نتایج نشان دهنده کاهش COD به میزان ۹۹/۳۳ درصد می باشد. بنابراین کاهش COD در سیستم تصفیه بیولوژیکی پساب شیر با روش فرآیند هوادهی در حضور پوست (گردو، بادام، فندق) امکان پذیر بوده است. با افزایش درصد حذف COD شرایط برای استفاده مجدد پساب درآبیاری، کشاورزی و مصارف صنعتی ایجاد می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.